Mi a véleményetek erről a reklámról?
Hogy jó dolog-e ezt így megmutatni?
Szerintem semmivel sem másabb, mint más fehérnemű reklámozása....ott sem látsz többet, kevesebbet, csak más a szöveg, talán "szebb" a viselője.
Semmi undi nincs ebben a reklámban, én más el is felejtettem, hogy van ilyen, míg itt nem olvastam.
Ha szégyen, ha nem, én kb. a terhességem elején tudtam meg, hogy szülés után bizony vérzik a nő.
Elég sokmindent nyomnak az arcunkba, "kapcsold ki az agyad", ha épp ez a reklám megy.
Sok éves reklám. Eljutott ide is?
Akkor se értettem a (külföldi) fennakadást. Nem mutatnak semmit. Csak sejtetik amit igazából minden nőnek és férfinak tudnia illene jóval a gyerekvállalást megelőzően, hogy a gyerekágy időszaka a többségnek nem rózsaszín habos babos időszak.
Még akkor se, ha idézem egy másik kérdésből, sokan mást vetítenek, pl: hogy pár napos gyerek mellől csinin lehet rollerezni is :)
#13 Szerinted egy nő undorítóan néz ki szülés után?
Messzire jutottunk..
"#13 Szerinted egy nő undorítóan néz ki szülés után?
Messzire jutottunk.."
De attól, mert szült, attól még undorítóan néznek ki. Azért, mert szült, attól a csúnya dolgok nem lesznek szépek. Ez van, ezt el kell fogadni, és nem a TV-ben kell mutogatni, mint a nyilvános szoptatást, mert az is undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!