Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a reklámról?

Figyelt kérdés
Intim betétes televíziós reklám, anyuka félmeztelen, karjában baba, semmi más nincs rajta, mint az adott márka szülés utáni betétbugyija, ilyen hálós anyagból, tehát gyakorlatilag a betétbe van öltözve. Jó dolog ezt így megmutatni?

2020. aug. 23. 16:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Hogy jó dolog-e ezt így megmutatni?

Szerintem semmivel sem másabb, mint más fehérnemű reklámozása....ott sem látsz többet, kevesebbet, csak más a szöveg, talán "szebb" a viselője.

Semmi undi nincs ebben a reklámban, én más el is felejtettem, hogy van ilyen, míg itt nem olvastam.

Ha szégyen, ha nem, én kb. a terhességem elején tudtam meg, hogy szülés után bizony vérzik a nő.

Elég sokmindent nyomnak az arcunkba, "kapcsold ki az agyad", ha épp ez a reklám megy.

2020. aug. 23. 20:40
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Sok éves reklám. Eljutott ide is?

Akkor se értettem a (külföldi) fennakadást. Nem mutatnak semmit. Csak sejtetik amit igazából minden nőnek és férfinak tudnia illene jóval a gyerekvállalást megelőzően, hogy a gyerekágy időszaka a többségnek nem rózsaszín habos babos időszak.

Még akkor se, ha idézem egy másik kérdésből, sokan mást vetítenek, pl: hogy pár napos gyerek mellől csinin lehet rollerezni is :)

2020. aug. 23. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
De akkor is undi! Senki nem kíváncsi arra, hogy más milyen undorítóan néz ki szülés után!
2020. aug. 23. 21:42
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

#13 Szerinted egy nő undorítóan néz ki szülés után?

Messzire jutottunk..

2020. aug. 23. 22:02
 15/16 anonim ***** válasza:
32%

"#13 Szerinted egy nő undorítóan néz ki szülés után?

Messzire jutottunk.."

De attól, mert szült, attól még undorítóan néznek ki. Azért, mert szült, attól a csúnya dolgok nem lesznek szépek. Ez van, ezt el kell fogadni, és nem a TV-ben kell mutogatni, mint a nyilvános szoptatást, mert az is undorító.

2020. aug. 24. 07:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Van, akinek undi, van, akinek nem. Megosztó, ezért nem kéne egy reklámban így erőltetni. Aki számára csodálatos, az megnézi egy ilyen jellegű műsorban. Egy betétreklámban bőven elég, ha látjuk, hogy teljesen felöltözve a csomagolás után nyúl. Vagy megmutatják külön a terméket és külön az embert. Az aranyérkúpok és kenőcsök reklámjában sem HASZNÁLAT KÖZBEN látjuk a terméket, érthető okokból. És ezt a terméket most ne keverjük más típusú termékekkel, pl. sportcipő, kocsi, mert itt egy kifejezetten intim területre vonatkozó termékről van szó, ami azért egy érzékenyebb terület, nem ugyanaz a kategória. És az ilyen intim területekre vonatkozó reklámok közül ez az egy olyan, ami tényleg használat közben mutatja, elég naturalisztikusan. Engem ez zavar. Látom, hogy köztetek van, akit igen, van, akit nem. Erre vonatkozott a kérdés, hogy mennyire megosztó ez a reklám. Látom, hogy eléggé.
2020. aug. 24. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!