Fiukat Benettnek elnevező szülök! Ti nem féltek, hogy Benett kengurunak fogják csúfolni a gyereket?
Miért egy bolond százat csinál?
Téged hogy hívnak?
14
Amikor Balázs Benettnek nevezte a fiát, még csak 3 ilyen nevű volt az országban, elvileg azért választotta, mert hogy milyen ritka, meg különleges. :D Valószínűleg nem számított rá, hogy a sok gyökér majd majmolni fogja.
15
Sebestyén Balázs első fia 2009-ben született, azután ugrott meg egészen pontosan.
12
A Benett név már 2009 előtt is anyakönyveztethető volt, de érdekes módon, akkor még nem voltak oda érte az emberek (összvissz 3 Benett nevű emberke élt az országban). Semmilyen hagyománya nincs Magyarországon ennek a névnek. Egy celeb úgy gondolta, hogy mivel ritka meg "különleges", így nevezi el az ivadékát, és érdekes módon azóta oly sokaknak megtetszett ez a furcsa, idegen hangzású név.
Egyébként semmi közöd hozzá, hogy engem hogy hívnak. Szeretem a nevem, és ez a lényeg. Ha a Benetteknek tetszik a nevük, gond egy szál se. Nem vagyok én ellene a kultúridegen neveknek, de az azért elég röhejes, hogy egy celebecske divatot teremt, és aztán meg csodálkoznak egyesek, hogy rajtuk röhögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!