Tetszik a Jácint név?
Ki tudja milyen lesz a fiad.
Most gondolj bele! Odaállna eléd egy tetovált, kigyúrt óriás, és bemutatkozna: "Szia, Jácint vagyok!".
Szerintem te ott pisilnéd össze magad a röhögéstől. De nem is kell úgy kinéznie, ahogy leírtam. Már gyerekkorától kezdve mindenki csúfolni fogja a nevével. Ha te ilyen nevet adsz neki, valószínűleg amint tudja meg is változtatja, de az egész gyerekkorát végig fogja szenvedni, a neve miatt, amit a szülei választottak.
Egy szó mint száz, keress neki fiúsabb nevet (De ne Dömberke, Taksony vagy ilyesmi legyen)!
Egy Jácintot ismerek, ő 15 éves és szereti a nevét.
Nekem mondjuk nagyon nem tetszik, szerintem is nagyon ferfiatlan.
Maga a név hangzása szép, olyan lágy, kedves, egy jólszituált, kedves üzletembernek mondjuk jól állna szerintem :D
De egy kopasz, kitetovált motorosnak annyira nem. Ha ezt a nevet adod szerintem mindenképpen érdemes mellé egy másikat adni, hogy azt használhassa később, ha neki úgy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!