Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért jár egy baba az anyukána...

Miért jár egy baba az anyukának sok sírással és aggodalommal teli éjszakával?

Figyelt kérdés
Nincs még gyerekem és nem is gonoszkodásból kérdezem. Mindig látom ismerőseimnél, mikor 1 éves lesz a gyerek, kiírnak neki szülinapi üdvözletet és szinte ez mindig benne van, hogy sok sírás meg aggodalommal teli átvirrasztott éjszaka, de megérti stb... Mindegyik baba egészséges közülük. Akkor?
2020. aug. 18. 22:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
64%
7 hónapos a lányom. Én sokat sírtam az elmúlt fél évben, kicsit érzékenyebb vagyok az átlagnál, hamarabb eltörik a mécses. De sosem facebookon rinyálok, hanem a férjemnek, anyámnak, vagy Istennek. Eleve azt sem értem, hogy minek köszöntgetik facebookon az 1-2-3-x éves gyerekeiket az emberek, hát nincs facebookja a picinek, nem látja. Nyilván nem a gyerekről szól az ilyen poszt, csak egy kis nyilvános picsogás,hogy jaj ő aztán mekkora mártír, hogy felkel a gyerekéhez éjjelente és megvígasztalja, ha sír. Eszembe nem jutna facebookon felköszönteni a gyerekemet és ünnepeltetni magam, amiért ellátom az alapvető szükségleteit. Nekem is új ez az egész helyzet, én is mocskos fáradt vagyok, de nincs szükségem külső megerősítésre, hogy jó szülő és feleség vagyok-e, majd a gyerekem és a férjem megmondja.
2020. aug. 19. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!