Mennyi gyerektartást kapsz a párodtól és hány gyerekre?
Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 14:25
1/24 anonim válasza:
Mozaik családban élünk.
Én 20.000ft-ot kapok a gyerekemre.
Férjem az övére semennyit nem kap az anyukától.
2/24 anonim válasza:
0ft 1 gyerek. 18500 lett megítélve 17 evvel ezelőtt, azóta baxik rá.
3/24 anonim válasza:
1 gyermekem/ünk van, 20 éves, fixen 700€-t kapunk az édesapjától, tehát olyan 220 000 forintot.
Nem is emlékszem, hogy mennyi lett anno megállapítva, ez tisztán kettőnk megbeszélésén alapszik.
Mióta egyetemista, ebből a fele egyenesen neki megy, a másik fele nekem. Ha belevesszük, hogy Pesten az apja egyik lakásában él (szerintem meg is fogja kapni végleg), amit ki is adhatna, akkor már lényegében 400 000 forintnyi támogatásról beszélünk.
5/24 anonim válasza:
14 éves lányra kapok havi 80 ezer gyt-t, de mondjuk a volt férjem jól keres, és jóban is maradtunk.
6/24 anonim válasza:
Ez a legális jövedelemtől függ, nem lehet összehasonlítani.
7/24 anonim válasza:
120 ezer két gyerekre. Közös megegyezés alapján. A volt férjem ezt simán megengedheti magának. Nagyon jó apa, bármiben segít, jóban maradtunk.
8/24 anonim válasza:
Jól szituált édesapától 20ezer Ft/gyerek/hó.Beleegyeztem mert nem érdekel a pénz és fontosabb volt, hogy végre kimondják a válást.
9/24 anonim válasza:
Mi a fenét lehetett lepontozni egy tényszerű, a kérdésre hiánytalanul és egzakt módon reflektáló válaszon?
10/24 anonim válasza:
Irigység gondolom. Hogy képzeled hogy te többet kapsz?!😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!