Terhesen iszonyatos fogfájás?
Én kb a 37. hét környékén kínlódtam egy hetet, jégakkuval az arcomon tudtam csak aludni valamennyit. Nem kezelték, mert a kismamáknak nagyon vérzékeny az ínyük, nekem a második trimesztertől egy puszta fogmosáskor is csurom vér volt mindig, amit kiköptem. Panadolt szedtem meg algopirint, hogy túléljem valahogy, azt hittem szétszakad a fejem egy héten keresztül nonstop. Nem lett semmi bajunk, makk egészséges babám született. Ilyenkor a vége felé már a fejlődésében nem tudsz kárt tenni, készen van a baba tulajdonképpen, már csak hízik és a tüdeje érik még. Annyi a veszélye, hogy a fájdalom okozta stressz miatt beindulhat előbb a szülés, ami a 35 héten még azért korai, de ez sem törvényszerű, szóval most nehogy ráparázz, nekem sem indult be. ha eddig komplikáció mentes volt a terhességed, akkor nem kell aggódni, egy fogfájás nem fogja kihoznia
a babát. Persze menj el orvoshoz, neked hátha csinál valamit, csak mondom h nekem nem csináltak semmit, és pár szem fájdalomcsillapítótól azért nem lesz semmi baja a picinek. Persze most biztos le leszek pontozva, hogy nem vagyok paramami. :D
Nekem fájt a fogínyem egy ideig, de csak ha hideget, vagy túl meleget ittam. Semmi rosszra nem gondoltam. Terhesség végén letört egy darab a gyökeréig. 🙄
Egy hónapig csinálta, sokba került. Nagyon fàjt a beavatkozás.
Már bánom hogy korábban nem mentem el.
Amilyen hamar tudsz, keress fel egy fogorvost!
Hozzá teszem mindig ápoltam a fogtam, naponta 5×6× mostam fogat, másfél évig volt fogszabályzom. Pont az eset előtt vette le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!