Zsófia, Zita, Nóra, Luca, Réka?
Nektek melyik név tetszik a legjobban a Horváth vezetéknévhez?
Nyilván mi fogunk dönteni, de kíváncsiságból kérdezem, hogy kívülállóknak melyik tetszik jobban. :)
Az nem szempont nekünk, hogy gyakori nevek, nekem is "tucatnevem" van és soha nem zavart, szeretem a nevem.
Nóra
Zsófia
Réka
Luca
Zita
a sorrendem, de amúgy mind jó. :)
Horváth Luca, Horváth Zsófia és Horváth Zita a legjobbak.
Horváth Réka kicsit nyelvtörős.
Horváth Nóra szintén a 2 R miatt nyelvtörős.
Esetleg Horváth Luca Réka.
18, akkor minek válaszolsz? Nem ez volt a kérdés. Szerintem meg a Zóra szörnyű, nagyon csúnya hangzása van. A Szófia simán uncsi, különleges akar lenni, de nagyon sok kislánynak adják mostanában, a beceneve meg szintén elég hülye hangzású.
Kérdező, mindegyik jó, a Zita a legjobb szerintem.
Ugyan nem teljesen ugyanaz, de engem Horváth Dórának hívnak. Soha semmi probléma nem volt vele, kimondani az nem tudta max, aki amúgy is beszédhibás volt. Neki gyanítom, hogy a Rékába (és a Zsófiába meg még sok névbe, ő az r-el és az egymást követő mássalhangzókkal nem volt jóban) ugyanúgy beleakadt volna a nyelve.
Szerintem a Horváth Nóra nagyon szép, egyszerű, de pont emiatt jó párosítás. De a többi névvel sincs baj, normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!