Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Czank (kiejtve: Cank) vezetékn...

Czank (kiejtve: Cank) vezetéknévhez milyen nevek illenek?

Figyelt kérdés
Nem akarok régi nevet, pl.: János vagy Mária. De nem akarok nagyon felkapott nevet se, mint például a Hanna, Lili vagy a Bence.
2020. aug. 13. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9

Roland

2020. aug. 13. 14:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Ismertem egy ilyen vezetéknevű lányt. Őt Viktóriának hívták. Szerintem illik hozzá. Esetleg a Veronika. Szerintem olyan nevek illenek hozzá, amiben van "R" betű.

Fiúban Róbert, Norbert, Richárd, Roland

2020. aug. 13. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom, te hogy állsz hozzá, nekem nagyon tetszik, amikor azonos a keresztnév és a vezetéknév kezdőbetűje.

Pl.: Ciprián(a), Cirill, Celesztina

Néhány egyéb tipp, amivel szerintem jól hangozna: Oktávia, Julietta, Sába, Mózes, Lehel (bár ez lehet, szerinted régies), Radován

2020. aug. 13. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
József.
2020. aug. 14. 11:31
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Lány: Izabella, Emília, Eliza, Léna (bar sztem maganhangzoval kezdodot lenne erdemes valasztani, igy h a Czank vegen ket massalhangzo van).

Fiú: Ádám, Ábel, Áron

Kifogytam az ihletbol.

A neten sok utoneveket tartalmazo oldal van, ahol ritkabb neveket is talalsz ABC sorrendben. Mi ugysem tudjuk felsorolni mindet. Lehet h olyat nem is emlitunk, ami vegul betalalna.

2020. aug. 15. 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
#15 2019-ben a Léna a lányok között a 6., az Ádám a fiúk között a 7. legnépszerűbb név volt...olvassuk már el a kérdést, meg alatta azt a két sort, mielőtt választ adunk...
2020. aug. 16. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!