Babaköszöntő csomagba miket érdemes rakni? Kismamák ti minek örülnétek?
Amikre eddig gondoltam:
Baba rongyi/rágóka
Babaolaj
Hintőpor
Pelus
Textilpelenka
Sudocream
Cumi
Egy rugdalozó
Kis textilcipő vagy kesztyű /sapi
Kinek milyen ötlete van mi az ami még hasznos lenne?
Mi sokmindent kaptunk: könyv, pelus, nagyobb méretű ruha, testápoló....mindnek örültem.
Szerintem ha jóban vagy a férjjel, kérdezd meg, hogy minek örülnének (ha meglepinek szánod) , mosiznak-e, hol szoktak vásárolni inkább (utalvány), zavarja-e ha később használható tárgyat, ruhát kapnak (igaz vannak babakönyvek is) stb.
Én elejétől tápival egészítettem ki a cicit, a melltartóvédők azóta is ott állnak pl.
Amivel még nem tudtam mellélőni az a textilpelus. A nagyobn méretűeket azóta is használom. (11hós)
Az meg szuper, ha az anyukára is gondolsz 😊 fentebb írtak példákat.
Ezeket később használhatják, de tuti hasznos (mi is babalátogatókor kaptuk őket, de örültem, hogy ilyeneket ajándékoztak és nem a 10. rongyit) : nagyméretű kifogó/törölköző, műanyag kanál/tál/pohár szett.
Ha játékot szeretnél venni, akkor ne a klasszikus plüssrongyit, helyette inkább ilyen babáknak való színes, csörgös könyvet/fejlesztő játékokat,keljfeljancsit, leporello könyvet, stb.
Jó ötlet hogy a szülőkre is gondoljatok!
Én pl. szülés után éltem-haltam az áfonyaszörpért (a gyerekorvos ajánlotta, bio boltban lehet kapni) és mindenért amiből a testem egy cseppnyi többlet vitaminhoz juthatott, szóval ahogy írták előttem: egészséges nasik is mehetnek anyukának.
Hat kb ezeket tettek bele nekem is. Örültem. Most az, hogy ki mit nem használ ezekből tok egyedi és első gyerek előtt meg az anyuka sem igazán tudja általában.
Rugdalozobol 62-est tegyetek bele.
Body, akár nagyobb méretben is. Kicsinek rágóka, játék.
Esetleg pelus, én annak kifejezetten örültem, így több fajtát ki tudtam próbálni.
Nyálkendők, előkék.
Én pl soha nem használtam hintőport, cumisüveget, meg sudocremet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!