Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tyipi (ke) aranyos becenév...

Tyipi (ke) aranyos becenév egy kisbabának?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 15:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

SzarosMarci rulez!:DDD

Egyébként már végképp nem értem miféle segítséget kér a kérdező,ha a név eldöntött...

2010. aug. 4. 17:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Csak érdekelt volna, hogy mit gondoltok a névválasztásunkról.
2010. aug. 4. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Tehát VÁLASZTÁS?Vagyis leültetek,h ez vagy ez vagy ez legyen a beceneve?Bocs,de nekem ez olyan fura.A becenév csak úgy jön,az ember egyszer csak azt veszi észre,h teszem azt Pupukának hívja mindenki a gyereket.(Példa!Nem ismerek Pupukát!:DDD)Ha választás, akkor nem igazán sikerült.Szerintem.
2010. aug. 4. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Jaj,maradjatok már...ezen is összevitatkozni.Ejj.

Szerintem aranyos,de látod,nem mindenki van közös nevezőn veled.Nembaj,ez nem változtat a lényegen,becézzétek úgy,ahogy jól esik!:)

2010. aug. 4. 19:17
 15/18 A kérdező kommentje:

Vazze, honnan vetted, hogy leültünk megbeszélni, hogy ez lesz. Honnan vetted, hogy nem magától jött az egész? Igenis magától jött.

De mindegy, köszi, hogy még ilyen kérdésben is osztjátok az észt.

2010. aug. 4. 20:42
 16/18 anonim ***** válasza:
És mi a rendes neve a kicsinek?
2010. aug. 4. 21:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Ki osztja az észt??Te írtad,h NÉVVÁLASZTÁS.Idézem:

"Csak érdekelt volna, hogy mit gondoltok a névválasztásunkról."Ebből bátorkodtam a névválasztásra asszociálni.:))Kérdeztél,az emberek válaszoltak,és te nem örülsz a válaszoknak,ennyi.Nem kell megsértődni,ez benne van a pakliban,főleg,ha ilyen típusú kérdést teszel fel.Egyébként megnyugtatlak, nincs a világon olyan név vagy becenév,aminek a tetszési indexe elérné legalább az 50%-ot.Mit foglalkozol vele?!Hívjátok így, a ti gyereketek,másnak semmi köze ahhoz,h hogyan becézitek.Kérdezgetni meg felesleges.:))

2010. aug. 4. 21:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Elég agresszív kismalac vagy.:)
2010. aug. 5. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!