Tyipi (ke) aranyos becenév egy kisbabának?
SzarosMarci rulez!:DDD
Egyébként már végképp nem értem miféle segítséget kér a kérdező,ha a név eldöntött...
Jaj,maradjatok már...ezen is összevitatkozni.Ejj.
Szerintem aranyos,de látod,nem mindenki van közös nevezőn veled.Nembaj,ez nem változtat a lényegen,becézzétek úgy,ahogy jól esik!:)
Vazze, honnan vetted, hogy leültünk megbeszélni, hogy ez lesz. Honnan vetted, hogy nem magától jött az egész? Igenis magától jött.
De mindegy, köszi, hogy még ilyen kérdésben is osztjátok az észt.
Ki osztja az észt??Te írtad,h NÉVVÁLASZTÁS.Idézem:
"Csak érdekelt volna, hogy mit gondoltok a névválasztásunkról."Ebből bátorkodtam a névválasztásra asszociálni.:))Kérdeztél,az emberek válaszoltak,és te nem örülsz a válaszoknak,ennyi.Nem kell megsértődni,ez benne van a pakliban,főleg,ha ilyen típusú kérdést teszel fel.Egyébként megnyugtatlak, nincs a világon olyan név vagy becenév,aminek a tetszési indexe elérné legalább az 50%-ot.Mit foglalkozol vele?!Hívjátok így, a ti gyereketek,másnak semmi köze ahhoz,h hogyan becézitek.Kérdezgetni meg felesleges.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!