Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha beszólnak...

Mit tegyek, ha beszólnak állandóan és már nem is merek boltba menni?

Figyelt kérdés
Másfél hete szültem, és félek boltba menni. Ahova megyek bolt, ott mindig kint ülnek a vénasszonyok a bolt előtt, és folyton úgy beszólogattak, hogy halljam. Direkt úgy beszéltek, hogy halljam. Vizesedtem, és beszóltak, hogy milyen a bokám, hogy megyek, meg hogy szét fog rajtam repedni a nadrág. Izzadtam is, és arra is beszóltak. Másfél hete szültem, és most mennénk babuval először a boltba. Ez a legközelebbi bolt és a császármetszés miatt nem akarok messzebb menni, mert fáj. Vagy menjek messzebbi boltba, hogy ne találkozzak ezekkel a vén nyanyákkal? Már rendesen félek. Máshonnan a boltot nem tudom megközelíteni, csak ha ott megyek.
2020. aug. 9. 08:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Tanulj ebből a viccből:

Elefánt és a teve találkozik, így szól az elefánt:

- Teve, neked miért a hátadon vannak a csöcseid?

- F*sszal a pofámon kussolnék!

2020. aug. 9. 09:43
 12/19 anonim ***** válasza:
21%

Nem szép a beszólogatás, de te minek adsz még plusz okot rá? Főleg ha ilyen érzékeny vagy. Kell neked ez?

Ha nem tudom legyőzni őket, nem megyek önként az oroszlánok közé.

1,5 hetes gyereket covid előtt se cipeltem volna boltba. Nem hinném hogy életbevágó, amit nem tud elintézni az apja. Második gyerekkel is megoldottuk.

2020. aug. 9. 09:56
 13/19 Derjaderja ***** válasza:
85%

De mivel ad okot, azzal, hogy elmegy a boltba és a saját pénzén vásárol?

Nehogy már a vénasszonyok mondják meg, hová menjen valaki.

Ráadásul nem is a gyerek miatt szóltak be, hanem mert neheten jár. Amúgy èpp elég baj, ha nincs annyi segítsége se, hogy bevásároljanak neki, a büdös banya akkor már segíthetne is.

A covidot hagyjuk már

2020. aug. 9. 09:58
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

És még nem küldted el őket a halál f@szába?

Ne legyél már ilyen tutyimutyi 🙄

2020. aug. 9. 10:41
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Alázd meg őket. Pl. hogy ne rajtad éljék ki, amiért a gyerekek/unokák nem foglalkoznak velük, mert te erről nem tehetsz - de látva őket, nem is csodálkozol, hogy magukra hagyják őket. Az ilyen nem érdemel tiszteletet, legyen akárhány éves (ami csak egy állapot).
2020. aug. 9. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Ha legközelebb beszólnak, szólj hangosan, hogy reméled neked ennyi idősen nem ilyen szánalmas élet jut, hogy ennyi örömöd lesz egy nap, hogy másokat kibeszélj.
2020. aug. 9. 11:58
 17/19 anonim ***** válasza:
74%

Állj meg, menj oda eléjük ahol ülnek, fölébük magasodsz ilyenkor, ne felejtsd el, menj annyira közel, hogy zavaró legyen, és udvarias, kedves hangon kérdezd, hogy mondott valamit, vagy csak egy ocsmány patkány cincogott? Nem hallottad jól.

Ha elismétli mert akkora tahó, akkor nézz rajta végig, mosolyogj egyet, húzd fel a szemöldököd, és hagyd ott.

Ha nem is válik be, jót tesz a lelkednek 😁

Ha folytatják, akkor ott a középső ujjad, hogy kifejezd a véleményed.

Egyébként sz@rd le.

2020. aug. 9. 12:56
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Faluban élsz vagy nem teljesen értem, ismernek az öregasszonyok?
2020. aug. 10. 08:33
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
De sok értelmes ember, aki inkább lealacsonyodna..
2020. aug. 10. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!