Örökbe adnád a babádat ha nem tudnád vállalni a nevelését?
Ha én megtenném, tuti öngyilkos lennék utána.
Első válaszoló, te tényleg egy újszülött baba meggyilkolására gondolsz? Mert a kérdésben egy babáról van szó, akit 9 hónapig hordott az anya. Ilyent normális ember nem csinál, de még csak nem is gondol rá.
Kérdező szerinted nem az anya önzetlenségére, szeretére vall hogy inkább lemond róla és szenved csak a gyereknek jó legyen egy jobb családban?
Sokkal önzőbb dolog megtartani a nyomorban, mert jaj Én nem tudok elválni tőle. Én, én, és a gyereknek milyen lesz úgy felnőni hogy nyomorog vagy akármi (nem tudom mit értettél a nincs lehetősége alatt)?
A baba védekezés mellett fogant és nem felelőtlenségből, és már vannak gyerekek így többet nem tudnak vállalni.
Én egyébként személy szerint nem hiszem hogy örökbe tudnám adni.lehet ez önzőség,illetve biztosan az,de akkor inkább megoldanám hogy a családban maradhasson.ahol tud enni 1-2 ott a harmadiknak is jut,nemde?nameg a nagyokból csak csak ott vannak a ruhák,játékok.illetve azt azért megnézném hogy mondjuk a nagy pocakos anyuka nem viszi haza a kórházból a kicsit akkor mit mond a nagyobb gyerekeknek...szóval szerintem ez azért nem annyira egyszerű.
Mi az, hogy nem tudná vállalni? Anyagilag?
Háááát, mindent megtennék, hogy tudjam nevelni. Nem hagynám el magamat, minden lehetőséget kihasználnék, több műszakban dolgoznék, elmennék akár segélyért, anyaotthonba (bár erre sohase kerüljön sor).
Vagy mire gondolsz?
Talán egy tini nem tudja vállalni, de egy felnőtt, felelősségteljes anya, az igen. Nincs az a helyzet.
Mi az, hogy nyomorog? Lehet, hogy nem lenne a legdrább játéka, ruhája, de ismétlem, mindent megtennék, hogy minél jobb helyzetbe kerüljünk.
Nem adnám oda senkinek. Milyen az ilyen anya?
Nekem ez a véleményem.
Annak fényében, hogy a kérdező leírta a helyzetet én úgy gondolom, hogy szégen és gyalázat, ha nem vállalják.
Ha jól értem van apuka is.
Ha a két gyermeknek nincs nélkülöznivalója, nemhiszem, hogy a 3. éhen halna. Bár nem vagyok ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!