Hogyan kezeljem az ilyen férjet?
Egyszerűen akármit akarok venni, ami a gyerekkel kapcsolatos, oltári balhé van belőle, mert szerinte minden "felesleges", meg "úgyse lesz használva".
Oké, az elején volt, amit tényleg felesleges volt megvenni, pl az elektromos hintát kétszer nem használta, mert üvöltött benne, a babakocsi is felesleges volt, mert abban is üvöltött, így hordozva lett.
Most akarok venni, egy kicsi esernyőre csukható babakocsit, aminek nagy tárolórekesze van, mert a nagy már 3 éves, és most fog születni a kicsi, és egyszerűen nem tudok annyi táskát magammal cipelni, amiben mind a 2 gyerek cucca elfér. Főleg ha játszótérre megyünk, és homokozó, labda, stb-t is vinni kell.
Tökre kiakadt, hogy hát az első gyerek se használta a babakocsit, és megint feleslegesen vásárolgatok. Nem érti meg, hogy nem személyszállításra kell most a babakocsi.
Én szeretnék tényleg mindent megbeszélni vele, de így nem lehet, ha jobb alternatívát nem hoz fel a problémára, csak azt hajtogatja, hogy "felesleges"
Nem te viszed túlzásba?
Ezek nem olcsó dolgok.
Add el a régi nem használt cuccokat,vedd meg abból.
Azokat már 2 éve eladtam.
Most sem egy 60.000es babakocsit akartam venni, hanem csak egy 5-6000 ftos használtat, úgyse fognak túl sokat ülni benne a gyerekek.
Semmilyen babakocsink nincs jelenleg. A kicsit is hordozni fogom.
Most ha megyünk a játszótérre, 2 hátizsákkal indulok neki, de nem érti meg, hogy ha megszületik a kicsi és hordozni fogom, nem fogok tudni 2 hátizsákkal neki indulni, és a cucc nem lesz kevesebb, csak több.
Te mi mindent viszel a játszótérre hogy két hátizsákot vagy egy babakocsit megpakolsz vele?
Én törlőkendőt tartok magamnál, vizet és pár falat kaját ha megéhezne.
És te semmi játékot nem viszel magaddal?
Homokozós szett, labda, víz, étel, popsitörlő, szúnyogriasztó/Naptej attól függően mikor megyünk, most a szobatisztaság miatt váltó ruha is kell, + a saját cuccaim. Nem fél órára megyünk játszótérre, a legtöbbször 4-7ig lenn vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!