Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség után megmaradt...

Terhesség után megmaradt valakinek a melle? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok! Járt már így valaki, ahogy én?

Mielőtt terhes lettem nagyon kicsi melleim voltak, mondhatni csak bimbóm volt. Mikor terhes lettem nagyon megörültem mert elkezdtek nőni a melleim. Szülés után még nagyobbak lettek a szoptatás miatt. Sajnos nem tudtam sokáig szoptatni így a melleim is kisebb lett, sőt még a terhesség előtti mellméretemnél is kisebb lett. Nagyon reménykedem hogy a második babánál már megmarad. Valakinek volt ilyen és megmaradt a melle? Sajnos önbizalom hiányban szenvedek emiatt.

2020. júl. 12. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem maradt! 75B méret volt gyerekek előtt most 85C 🤭

Mondjuk plusz 10 kg is maradt rajtam 😕

2020. júl. 12. 11:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámnak kb. 75B-s volt a melle szülés előtt, utána is maradt akkora, viszont a formája más lett :/

Egyik barátnőm melle 75A se volt, mikor megszült akkor már 80C és neki meg is maradt..

Nekem sincs semmi mellem, még nem vagyok terhes, (már próbálkozunk egy ideje..)de már előre félek..

2020. júl. 12. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szoptatok. 2számmal nagyobb, formája nem változott, de majd kiderül 1-2 múlva 😂

Vissza nyertem a súlyom, nem emiatt nagyobbak.

2020. júl. 12. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!