Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért fáj még mindig a szex?...

Miért fáj még mindig a szex? Fél éve szültem. A gátnál nagyon fáj, semmi kedvem a szexhez. Meddig tart még ez?

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudom, milyen érzés... a fiam most 8 hónapos. Nekem sem volt kedvem, szinte menekültem a szex elől. De ha nem vagy együtt a pároddal, akkor még sokáig fog fájni. Nekem kb. 8-10 alkalommal kellett együtt lennem a férjemmel, hogy aztán minden visszatérjen a normális kerékvágásba. Szerintem azért kérd ki egy nőgyógyász véleményét is.
2008. nov. 25. 15:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi már nagyon sokszor voltunk együtt, és azt hittem jobb lesz, de nem, néha iszonyúan fáj. Talán az is baj,hogy félek a fájdalomtól. A nőgyógyász szerint minden rendben.Na igen, szerinte...ő férfi, honnan tudná mit érez egy nő szülés után???
2008. nov. 25. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt gátmetszésem, talán ezért gyógyultam hamarabb... Nem tudok mást mondani, csak amit az előbb. Próbálkozzatok, próbálj ellazulni... hátha... és keress fel egy női nőgyógyászt is. Magánrendelői rendelésre menj, ott biztosan fog veled foglalkozni. Nem olcsó mulatság, azt hiszem, egy vizsgálat 7000 ft körül mozog.
2008. nov. 25. 15:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Gátvédelemmel szültél? Megértem,ha muszáj a gátmetszés, de lehet,hogy nálam nem lett volna szükséges. Egyik barátnőm is féléve szült, ő is ugyanúgy szenved, mint én. Várunk,hátha az idő segít. De addig is a szex kellemetlen és fájdalmas élmény...
2008. nov. 25. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerencsés alkat vagyok, 184 cm magas, és vékony... nagyon széles a csípőm, tudtam, hogy könnyen szülök majd. Engem még varrni sem kellett egyáltalán. Idővel el fog múlni a fájdalom... de szerintem 2-3 hónap múlva már nagy enyhülést fogsz tapasztalni a fájdalom terén.
2008. nov. 25. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!