Szerintetek ez lehet terhesség jele?
Figyelt kérdés
26-án este jött meg,de sokkal kevesebb mennyiségre mint amennyi szokott lenni,mára már szinte el is múlt. (Az utóbbi időben mondjuk mindig letudtam 3 nap alatt kb). Ez nem is lep meg. Az viszont igen,hogy az egész derekam fáj,nyilalló fájdalmam van a medencém környékén és a petefészek környékén is,ami sugárzik le a combomba. Fel vagyok puffadva,annak ellenére,hogy már menstruáltam. És rettenetesen fáradtnak érzem magam mostanában.
Ez inkább valami betegség vagy terhesség inkább?
Tesztelni fogok,de még most lehet,hogy nem érdemes,csak 1 hét múlva.
Köszönöm ha válaszoltok!
29N
2020. jún. 29. 10:49
1/2 anonim 

válasza:

Ha megjött akkor elég kicsi az esélye, hogy terhes legyél, sőt... de a teszt megmondja, így innen mi nem tudhatjuk, hogy terhes vagy-e.
2/2 anonim 

válasza:

Véreztél, nem hinném, hogy terhes vagy. De csinálj tesztet ha ez megnyugtat. Én előbb gondolnám, hogy benyeltél inkább valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!