Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 éves kislánynak kell fürdőru...

2 éves kislánynak kell fürdőruha/alsó ha van rajta úszópelus?

Figyelt kérdés
Kicsit furcsán nézne ki vagy nem tudom. Szerintetek?
2020. jún. 27. 13:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
55%
Három hónapos kora óta hordom a gyerekem babaúszásra, egy év alatt egy gyereket sem láttam úgy, hogy a szülei csak úszópelenkát adtak volna rá minden más nélkül. Voltunk emellett strandokon, Balcsin, tengerparton, sehol sem találkoztam ezzel a jelenséggel, hogy csak úszópelenkában lettek volna, úgyhogy ezek alapján csak szerinted furcsa. Ízlés dolga, én pl azt sem szeretem, ha a lányom egy szál pelenkában van mások előtt, úgyhogy én három hónaposan babauszasra is úgy irattam be, hogy vettem neki normál, egyrészes fürdőruhát, azóta is ilyet hord úszópelenkával, most 15 hónapos, senki nem mondta még, hogy furcsa lenne.
2020. jún. 27. 14:49
 12/28 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem is furcsán nézne ki fürdőruha nélkül. Azt meg végképp nem értem, hogy miért lenne nehéz venni fürdőruhát. Mindenhol lehet kapni, ahol gyerekruhát árulnak, különösen szezonban. A fél éves lányomra télen is minden gond nélkül tudtam venni.
2020. jún. 27. 15:02
 13/28 Derjaderja ***** válasza:
29%
Ilyen korú lányt már nem illik meztelen felsőtesttel járatni, èn is egyrészest adnék az enyémre.
2020. jún. 27. 15:20
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

Mosható úszópelenka és akkor esztétika miatt sem kell.

2 évesen ilyen volt:

[link]

2020. jún. 27. 16:17
 15/28 anonim ***** válasza:
55%
Nekem nagyon voltak elveim: legyen egyrészesben, 1 évesen kapott egy gyönyörű egyrészest, baromi hülyén nézett ki az uszopelenkán, úgyhogy nem adtam rá, 2 évesen simán uszopelenkában volt, pont olyan, mint egy fürdöbugyi, szép mintás, most 3 évesen vettem neki két fürdöbugyit, mivel már volt felfázva mindig ki fogom neki cserélni ha kijön a vízből, már nem gondolom, hogy feltétlen egyrészes kell egy kislányra, főleg amikor tiszta víz, kényelmetlen.
2020. jún. 27. 17:42
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
UV szűrős pólót vettem a 6 hónapos fiamra a mosható úszópelenka mellé.
2020. jún. 27. 18:43
 17/28 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem is vegyél moshatót, nem nagy összeg, és semmivel nem masabb, mint az eldobhato, csak sokkal jobban nez ki.
2020. jún. 27. 20:21
 18/28 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem szebb, ha van rajta, de abszolút nem kötelező, nem ízléstelen anélkül sem.

Viszont a "kislány ne mutogassa magát" válaszokon, ne haragudjatok, hangosan felröhögtem. Mégis mi van egy 1-2 éves kislány felsőtestén, ami egy fiúén nincs, ezért egyikét lehet "mutogatni", a másikét nem?

2020. jún. 27. 22:10
 19/28 Derjaderja ***** válasza:
0%
A cicije pl? Vagy a hasa? Vagy a pelenka és a comb?
2020. jún. 27. 22:37
 20/28 anonim ***** válasza:
74%
Cicije, hasa, pelenkája és combja az 1 éves kisfiúknak is van, és pontosan ugyanúgy néz ki, mint a kislányoké, úgyhogy továbbra sem értem, egyikét miért szabad mutogatni, másikét miért nem.
2020. jún. 28. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!