Meredek babalátogatós ismerős?
Sziasztok,
nálatok ki volt a legdurvább babalátogatós "ismerős"?
Olyan idegen emberek szeretnének már előre bejelentkezni babát látogatni, akikkel életemben 2 mondatot nem tudtam váltani, javarészt öreglányok, csak van esetleg közös ismerősünk.
Egyikőjük szavaival élve "szereti a babaillatot", szívesen vigyáz majd a gyerekemre, de ki fogja pi*C*S*ázni.
Ilyeneket élből le lehet tiltani? Vagy halogassam, hátha elfelejtik a gyerek pár hónapos korára, hogy meg akarták látogatni?
Én férfi vagyok, de az ilyeneknek azonnal megmondanám, hogy felejtsék el a gyerekemet, és a családomat is, de minél hamarabb. Mi az, hogy ki fogja p.csázni? Helyben törném apróra a kezét, ha meg merné ütni a gyerekemet.
Tiltsd el őket a gyerektől, és egyáltalán ne foglalkozz azzal, hogy ki sértődik meg ezen. Hadd hisztizzenek.
Párom haverjáék illetve anyós.
Hazaértünk a kórházból delután 1óra fele, 3ra meg már itt is voltak párom barátjáék. Nagyon jó a barátságuk, viszont a srác párjával nem igazán jövök ki. Csak ez a kötelező jópofizás. Na délután 3ra beállítottak, én nem is tudtam róla. Szerettem volna pár napot itthon lenni nyugiba, semmi latogatóval, hogy szokjuk a helyzetet. De nemet sem tudtam mondani.
Anyósék az itthon töltött 3.nap jöttek. Bejelentkeztek férjemnél, nem igazán tudtam volna nemet mondani. Azt mondták délután, olyan 2fele jönnek. Vártunk, vártunk, egyszer csak este 7kor ideállítottak. Fél8kor fürdettem a gyereket, szoval fogtam, azt hazaküldtem őket. Volt ám sértődés, mert nem azért utaztak 1 órát, meg 1 óra haza, hogy fél órát lássák a gyereket. Én meg kijelentettem nem fogom elöttük fürdetni, szoptatni... ja és anyós úgy akarta fogdozni az akkor még nem volt 1hetes gyereket, hogy cigis kézzel. Nem adtam oda neki, azt azért is én voltam a hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!