Akinek van, az miért akart gyereket, és meg-e bánta?
Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 15:38
1/15 anonim válasza:
Egyszerűen csak vágytunk rá, ennek nem annyira van racionális oka. Mindig tudtuk, hogy szeretnénk gyereket. Kettő is lett, nem bántuk meg, annyira jó, hogy vannak :)
2/15 anonim válasza:
én eredetileg nem akartam, de a születése értelmet adott az életemnek, orvos vagyok szóval nem éreztem magam haszontalannak.
3/15 anonim válasza:
Nem az életem értelme a gyerek. Van 2, hamarosan 3, és csodálatos kis családunk van. De nem ez ad értelmet az életemnek, értékes lennék önmagamban is. Jó csapat vagyunk, remek dolgokat élünk meg együtt és segítek nekik az önállósodás útján, de ők nem az enyémek, és nem várok érte cserébe tőlük semmit sem. Ezért le szoktak pontozni, de vállalom. Szerintem nem egészséges, amikor valaki a gyerekért él.
4/15 anonim válasza:
Úgy vagyok vele, mint a kettes. Nem bántam meg, életem legjobb dolgának tartom, hogy felnevelhetem. De ettől függetlenül én se tartom őt a tulajdonomnak. Tudom hogy ő egy önálló lény, akit nem azert csináltunk hogy minket szórakoztassanak.
5/15 A kérdező kommentje:
#4 És akkor miért csináltátok? Miért akartatok felnevelni egy gyereket?
2020. jún. 21. 16:08
6/15 anonim válasza:
izgalmas végignézni ahogy felnő, és jó érzés hogy szerepem van benne,
örülök hogy átadhatom a tapasztalataim, de nehéz elmagyarázni
7/15 anonim válasza:
4es vagyok.
Mert izgalmas hogy megmutathatom neki a világot. Jó érzés hogy tudok neki szeretetet adni, és én is ezt kapom tőle.
8/15 A kérdező kommentje:
És abba nem gondoltatok bele, hogy mivan ha taszítoak lesznek, pl a személyiségük?
Ha mondjuk kibeszélnek, lehordanak a hátatok mögött nem , nem érdeklik mi mindent attok nekik akkor is rosszak lesztek a szemében, vagy vmi ilyesmi?
2020. jún. 21. 17:17
9/15 anonim válasza:
de belegondoltunk, ezért igyekszünk jó szülők lenni, mert a nevelés is nagyon sokat számít
de ha ennyire gyerekellenes vagy akkor semmi nem fog meggyőzni, hogy a gyermek jó dolog
10/15 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy teljesen gyerek ellenes vagyok. Csak rosszak a tapasztalataim és sokat dolgzok a karrierem felépítéséhez. Még tini vagyok.
2020. jún. 21. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!