Ehhez a vezetéknévhez a Friderika megy leginkább.
Meg a Vilhelmina, de az lehetne inkább Vilma.
Friderika, azt lehet Fridának becézni, ami nagyon gyönyörű.
Kérdező, a magyarellenes kirohanásodat nem szeretném kommentálni. Nekem meg a te fajtádról van meg a véleményem, de nem írom le.
A válaszolók támadták a kerdezőt amiért német nevet szeretne adni a gyerekének. A kerdező csak megvédte magát semmi magyar ellenes nincs abban, hogy számára meg a magyar nevek hangzanak furán.
Nekem pl herótom van az olyan nevektől, hogy Zselyke, Nyeste, Koppány, Vajk stb pedig magyat vagyok.
A kérdező kulturált hangnemben feltett egy kérdést és csupa alpári választ kapott amiben azért alázták mert nem "szittya ősmagyar" nevet akar adni a gyerekének.
Oda kellett volna tartani a másik orcáját is vagy mi? Teljesen jogosan védte magát
Jót nevettem a válaszodon.
Igaz, többen megkérdezték normális módon, hogy miért szeretne ilyen furán hangzó idegen neveket adni a lányának, a kérdező erre ócsárolni kezdte a magyar neveket.
Szerinted ez normális módon kérdezés?:
"Hat ezek ocsmanyak ...:D"
"Elhánytam magam miközben olvastam"
"Borzasztó ronda germán nevek"
"Az Adelheid viszi a prémet.. 🤦♀️ Mint valami rossz náci tüsszentés"
"Mind ronda."
"Svábok vagytok hogy ilyen nevekben tudtok csak gondolkozni ? Egyébként egyik rondább, mint a másik 🤮"
Az miért baj, ha megkérdezi, hogy svábok-e?
Tény, hogy ilyen nevekkel nem feltétlenül büszkélkedik a viselője, mert ezek nem a legszebb keresztnevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!