Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel lehetne segíteni az...

Mivel lehetne segíteni az ülésben?

Figyelt kérdés
9 hós. Kiteszi a fenekét négykézláb de nem tolja fel magát. Néha rövid időre támaszkodva megül. Már kapaszkodva feláll, lépeget amúgy. Van valami amivel segíthetném?
2020. jún. 7. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Várd meg amíg ül. Teljesen normális tempóban fejlődik. Egyébként utána lehet olvasni a mozgásfejlődés szakaszainak. Gugli segít.
2020. jún. 7. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Azzal, hogy békén hagyod.

Ha bármivel beleavatkozol a természetes tanulási folyamatba, csak ártasz.

Más kérdés lenne, ha meg lenne késve a mozgásfejlődése, de akkor meg szakemberhez kellene fordulni, viszont itt nem erről van szó.

2020. jún. 7. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Azért támaszkodik még, mert nem elég erős a gerinc melletti mélyizom. Ezt az erősödést nem lehet siettetni, sem "gyakoroltatni", amint elég erős lesz a pici, tudni fog ülni! Szuper, hogy ilyen figyelmes anyukája van, de hidd el, a picik tudják mikor - melyik fejlődési fázis következik :)
2020. jún. 7. 23:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom én erőltetni. Csak gondoltam hátha van valami torna vagy valami amivel kicsit segíthetek neki. Vagy valami amivel érdekesebbé tehetem az ülést. Mert az állás, lépegetés láthatóan jobban tetszik neki
2020. jún. 8. 06:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól fejlődik

Nem kell segíteni

2020. jún. 8. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!