Kellett volna vennem a kistesónak ajándékot?
Összebarátkozott a lányom egy gyerekkel vidámparkban, akinek a 3 évvel fiatalabb tesója is ott volt. A gyerekem és a barátja az egyik nagygyerek játékhoz szaladt, én velük, másik anyuka a kicsivel a babajáték felé ment. Gondoltam meghívom a barátot is a játékra, ne csak nézze, ahogy az enyém játszik, a játékkal, amivel nyerni is lehet. Mindketten nyertek, választottak, majd jött az anyuka a kis totyogóssal, aki nézte a tesója nyert játékát. Nem éreztem úgy, hogy őt is meg kéne hívnom, csak mert tesók, de az anyuka vonakodott elővenni a tárcáját, meg a kisgyerek nem is tudott játszani, tehát az anyuka csak az ajándékot akarta megvenni, de úgy nem engedték, tiszta ciki volt. Annyira kellemetlen volt az egész, úgy éreztem arra vár, hogy a kistesót is meghívjam hogy ő is kaphasson, hogy "ne legyél szomorú, megveszem neked amit szeretnél"
Te vettél volna játékot a kistesónak is, aki addig ott se volt, játszani se tud(célbadobás) a gyereked nem is tud vele haverkodni, csak akar ő is valami mütyürt, mert a másiknak is van? Most voltam először ilyen helyzetben. Anyuka nálam jobbmódúnak látszott egyébként, meg egész rendesnek is, utána kicsit kellemetlenül éreztem magam és mindkét gyereket megkínáltam keksszel, meg chipsszel, az anyukájuk engedélyével, hogy azért adjak valamit a kicsinek is. Én szívesen hívom meg a másikat meg minden, de azért van egy határ.. De csak egy gyerekem van, nem tudom mi a bevett több gyerekkel
Túlgondolod.
Írod, hogy nem azért nem vett, mert nem volt pénze, hanem mert nem akart. Miért kellett volna neked?
Ilyen helyzetben inkább azt gondolnám, "mi a fenének fizettél a nagynak is kérdés nélkül"? Azt illett volna megkérdezni előre.
Tudod, vannak akik nevelési célzattal nem fizetnek be minden szarra.
Nem illik csak úgy, minden kérdezés nélkül befizetni más gyerekét.
Egyébként meg ha meghívod, akkor a tesót is illik,mert nyilván a tesó is akar. És nem tudhatod, hogy anyuka megteheti-e. És az ciki, hogy te meghívod az egyiket, ezzel kikényszeríted, hogy ő fizesse be a másikat.
De az alap az, hogy ne hívj meg csak úgy idegeneket.
Úgy haverkodtak össze a gyerekek, hogy ő is mindenre befizette őket, mentek együtt dodgemen is, ott is én fizettem, az én lányom és az övé ment egy kocsiban, ő meg befizette magát és a kicsit a másik dodgembe, szóval ott tök normálisan ment.
Mikor a gyerekek mentek egyik irányba, ő a kicsivel ott sem volt, épp vonatra fizette be, ahol a kisgyerek ment egy kört, a nagy meg velem volt, illetve én voltam velük, mert ketten előre szaladtak.
De igaz, túlgondoltam, lehet csak én éreztem a kellemetlenséget, vagy más miatt volt az.
Egyébként a végén mikor játék nélkül nem adtak ajándékot neki, befizette a nagyobb gyereket, hogy dobjon ő a kicsi helyett, mert az nem tud, csak hogy kapjon valamit. Csak volt az a kellemetlen szünet, mikor nézett rám..
Eszembe sem jutott, hogy kellemetlen helyzetbe hozhatok azzal valakit, ha a gyerekének fizetek egy programot, pláne ha nem először csináltam, de igaz, az nem célbadobás volt, meg a dodgemért nem kap tárgyi ajándékot.. De nem tudom, olyan fura volt, hogy kb 20 méterre volt tőlem, és velem volt a gyereke(5 évesek egyébként), amíg ő a másikkal vonatozott, pedig meg se beszéltünk semmit, meg előtte együtt dodgemeztek. Olyan hülyén tudnak kijönni egyes helyzetek.
Ilyen bazáros vidámparkba azért megy az ember gyerekkel, hogy befizessen minden szrra, nem azért, hogy nézesse a gyerekkel, hogy mások felülnek minden szrra.
Legalább elolvasnád..
Az anya egyik gyereke előreszaladt az enyémmel. Én mentem utánuk. Az anya a másik gyerekével ment az ellenkező irányba lévő vonathoz 20 méterre. A gyerekemnek fizettem egy "nagy" gyerek játékot, és mivel a nagyobb gyerek is ott volt velem(az anya meg a másik gyerek nem) fizettem neki is, hogy ne maradjon ki. Miután nyertek, kapták az ajándékot a sikeres játékért, nem tőlem, hanem a célbadobós embertől a teljesítményükért, majd ez után jött oda az anya meg a kisgyerek, tehát mikor játszottunk, nem voltak ott, ahogy a nagyobb gyerek, meg mi sem ültünk fel a kisgyerekvonatra, a végén találkoztunk.
Nem voltunk egy helyen, nem közösen csináltunk mindent, nem direkt csapatban mentünk oda, csak a gyerekem összehaverkodott az ő egyik gyerekével, aztán volt amire együtt mentek, volt amire nem.
Továbbá a kisgyerek nem is képes játszani azzal a játékkal, hiába akart díjat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!