Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet adnátok ezek közül?

Melyik nevet adnátok ezek közül?

Figyelt kérdés

2020. jún. 7. 08:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
A Taksony ritka ronda név, ráadásul nevetséges. Jóhogy nem már takony. A Szabolcs sem szép név, bár ennél szebb. Az Árpád, Csanád még elmegy.
2020. jún. 8. 07:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az Árpád tetszik legjobban, ismertem egy nagyon aranyos kisfiút ezzel a névvel💗💗💗

Szabolcs nem rosz név,a Csanád elmegy, viszont a Taksonynál sajnos a takonyra asszociálok🙈

2020. jún. 8. 10:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Árpád,Árpi nekem nagyon tetszik.

A Szabolcs és Csanád is jók.

A Taksonyt nem adnám a már említett példa miatt.

2020. jún. 9. 09:56
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

1.Csanád vagy Szabolcs (egyformán tetszik; becézni nem kell)

2.Árpád

3.Taksony

A Taksonynál ott a k-s hangzik nem annyira jól; de nekem egyszer középsuliban egyik osztálytársam azt mondta, hogy ha lesz gyereke, majd tuti valami vicces nevet fog neki adni, például Taksony. (Mert az hasonlít ugye a takonyra) ; és akkor ez nekem , bennem nagyon megmaradt. De egyébként nem lenne rossz név.

2020. jún. 9. 19:25
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha már ilyen stílusú nevek között keresgélsz, én ajánlom, hogy gondolkodj el a Kende néven is. Különleges, ősmagyar feelingű, de jóhangzású név.
2020. jún. 17. 16:48
 16/20 A kérdező kommentje:

Igen, a Kende nekem is nagyon tetszik

2020. jún. 18. 09:16
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

Csanád: Nekem tetszik ez a név, viszont a Csanádok tökéletességre törekvő, néha már kicsinyes emberek. Feladatuk a mások tanítása, ismeretek átadása.

Árpád: Az Árpád név viselője rendkívül harcias, bátor egyéniség. Erőssége a másokon való segítés, az önzetlenség. Azonban saját magánéletébe nem enged betekintést. Nálam ez a név a nyerő.

Taksony: Nekem nagyon nem tetszik.

Szabolcs: Nehezen alkalmazkodnak, nem viselik el ha nem nekik van igazuk. Mások vezetésében találják meg legfőbb feladatukat, érdekeik eléréséhez háttérbe szorítják érzelmeiket. A név elmegy, viszont a jellegzetes dolgaik miatt nem adnám.

2020. jún. 24. 08:58
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
Nincs a listán, de Csongor?
2020. jún. 24. 09:37
 19/20 anonim ***** válasza:
59%

Egyiket sem. Bocsi.

A Taksonyról mindig a takony jut eszembe 🤷‍♀️

2020. jún. 24. 10:54
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A Szabolcs nem megy a családnevhez, így az kizárva. A többi viszont versenyben marad.
2020. okt. 9. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!