Nekem az Árpád tetszik legjobban, ismertem egy nagyon aranyos kisfiút ezzel a névvel💗💗💗
Szabolcs nem rosz név,a Csanád elmegy, viszont a Taksonynál sajnos a takonyra asszociálok🙈
Árpád,Árpi nekem nagyon tetszik.
A Szabolcs és Csanád is jók.
A Taksonyt nem adnám a már említett példa miatt.
1.Csanád vagy Szabolcs (egyformán tetszik; becézni nem kell)
2.Árpád
3.Taksony
A Taksonynál ott a k-s hangzik nem annyira jól; de nekem egyszer középsuliban egyik osztálytársam azt mondta, hogy ha lesz gyereke, majd tuti valami vicces nevet fog neki adni, például Taksony. (Mert az hasonlít ugye a takonyra) ; és akkor ez nekem , bennem nagyon megmaradt. De egyébként nem lenne rossz név.
Igen, a Kende nekem is nagyon tetszik
Csanád: Nekem tetszik ez a név, viszont a Csanádok tökéletességre törekvő, néha már kicsinyes emberek. Feladatuk a mások tanítása, ismeretek átadása.
Árpád: Az Árpád név viselője rendkívül harcias, bátor egyéniség. Erőssége a másokon való segítés, az önzetlenség. Azonban saját magánéletébe nem enged betekintést. Nálam ez a név a nyerő.
Taksony: Nekem nagyon nem tetszik.
Szabolcs: Nehezen alkalmazkodnak, nem viselik el ha nem nekik van igazuk. Mások vezetésében találják meg legfőbb feladatukat, érdekeik eléréséhez háttérbe szorítják érzelmeiket. A név elmegy, viszont a jellegzetes dolgaik miatt nem adnám.
Egyiket sem. Bocsi.
A Taksonyról mindig a takony jut eszembe 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!