Ha nem vagyunk házasok, meddig kell elintézni, hogy ha megszületik a pici, automatikusan az apukája nevére kerüljön?
Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 14:16
1/3 anonim válasza:
Hát ez engem is érdekelne, bár én még csak 10 hetes terhes vagyok, de mi sem vagyunk házasok. És egyáltalán, hogy kell intézni a szülés után ilyen esetben a dolgokat??
2/3 anonim válasza:
Az apaságit az anyakönyvezetőnél kell elintézni. Amint megvan a kiskönyv nyugodtan meg lehet csináltatni kell a személyi lakcím(párodé és a tiéd is) a kiskönyv és egy igazlás a dokitől, hogy mikor fogant a kicsi hány hetes vagy és a szülés várható idejéről. Mi 32 hetesen csináltattuk meg! Ami fontos!Tévhit az, hogy 30 napnál nem lehet régebbi ezt maga az anyakönyvvezető mondta! Ha nncs meg az apasági és a kicsi megszületik akkor automatikusan a te nevedre kerül a pici! És utána már kicsit bonyolultabb elintézni, hogy az apa nevére kerüljön persze ennek sincs akadálya!Remélem tudtam segíteni!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!Igen tudtál segíteni.Lassan el kell kezdeni intézni.
2008. nov. 24. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!