Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tegnap vettem egy új 260ml...

Tegnap vettem egy új 260ml Avent cumisüveget. Mit jelent a cumin a 2. -es felírat?

Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 11:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2 pici lyuk van rajta.Ez nagyobb babáknak vagy sűrűbb tápszerhez való.Az Aventnak 1-2-3 lyukas cumija van+ a 3 állású variábilis tanuló cumi.
2008. nov. 24. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Én újszülöttnek vettem volna, akkor most ez nem is jó??
2008. nov. 24. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen Avent cumisüveget vettem. A 260 ml-es üveghez olyan cumi van, amit egy hónapostól lehet használni (2.kód). Ezért aztán én vettem az üveghez plusz cumit, ami újszülött méretű, az az 1.kódú.

Szerintem ne izgulj, vegyél te is pluszban újszülött cumit, két darab van egy csomagban! Amit meg az üveghez adtak, azt tudod használni majd később.

2008. nov. 24. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2008. nov. 24. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!