Kevés a fizunk 210e+200eft elmennénk albiba Budapesten ilyen anyagi körülmények közt gyerekkel lehetne "élhető" életet élni?
Figyelt kérdés
Mármint Budapesten albiba válallni gyereket ennyi fizuból hogy tudnánk megélni? Hónapról hónapra?2020. máj. 21. 16:13
11/17 anonim válasza:
#5 mi az hogy teljesen kiesik a fizetése?Én is tök jol kapok és itthon vagyok a 6 hónapos babámmal!
12/17 anonim válasza:
Kinek mi a tök jó. Erre a fizetésre kap mondjuk 130 gyedet, azt én tök jónak nem nevezném.
13/17 anonim válasza:
#11: Mondjuk ha nem jogosult GYED-re, akkor bukta a "tök jó" CSED-et, GYED-et, marad a GYES.
14/17 anonim válasza:
Miért ne lenne jogosult? Dolgozik.
15/17 anonim válasza:
#14: Nem mindegy, hogy mióta. Arról nincs infó. Az eredeti hozzászólásom pedig úgy szólt, hogy "részben vagy teljesen". Csak értelmezni kéne.
És ahogy fentebb utánaszámolt valaki, azért a bruttó 130 gyed, nem éppen nevezhető tök jónak.
16/17 anonim válasza:
Sztem nagyon keves. Meg albi nelkul is. Ket szobas albi 150e.
17/17 anonim válasza:
Akkor sem esik ki!Nem mindegy h.valaki 130 ezret kap vagy semmit!Én pl.180ezret kapok és 210 volt a nettóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!