Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a volt a kislányommal...

Mi a volt a kislányommal délelőtt a szobában szerintetek amitől tiszta véraláfutás lett a hónalja, meg a tarkója?

Figyelt kérdés
Délelőtt indultunk sétálni a kislányommal(két éves),és mentem be a konyhába neki vizet engedni az üvegébe,ő meg bennt maradt a szobába,és elkezdett kiabálni,hogy anya segíts,és kifutott a szobából,megnyugtattam,elindultunk,és mikor ült fel a motrára,akkor vettem észre hogy a tarkóján van egy véraláfutás folt,meg mellette egy karcolás csik,de az is véraláfutásos,meg a hónalján egy véraláfutás folt.Mielőtt kimentem vizért neki,semmi nem volt rajta.Nagyon megijedtem.Azt mondta a szobába lett olyan,de nem mondja,hogy mitől.Mi lehet az?
2010. júl. 29. 15:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Elöző vagyok.Nem tekergetett valamit magára,amibe beakadt?
2010. júl. 29. 16:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Most gondolom sokan hülyének fognak nézni, talán még le is pontoznak, de a babák, kisgyerekek igenis látnak szellemeket! Nem szokta mondani máskor? Vagy nem látod, hogy olyan, mintha valakivel játszana, beszélgetne, de nincs ott?
2010. júl. 29. 16:10
 13/19 A kérdező kommentje:
mindent elpakoltam,mert indulni készültünk,csak a habtapi volt elől,azzal játszott.Hát szokott olyanokat mondani,hogy ott a bácsi,meg volt kb egy két hét,hogy minden este üvöltött,hogy ott a néni,és mindig egy pontra mutatott,meg vigyorgott a semminek,de nem tulajdonitottunk neki jelentőséget,mert ahogy jöttek ezek a hóbortok el is multak,aztán megint elkezdte,hogy bácsit lát.De mi nem látunk semmit.Szellemekre nem gondoltunk.
2010. júl. 29. 16:14
 14/19 A kérdező kommentje:
ja,korábban tuti nem szerezte,mert előtte öltöztettem át,és akkor semmi nem volt még rajta.Én ilyen rigolyás vagyok,hogy minden öltöztetésnél átnézem,hogy nincs-e neki valami kullancs,vagy csúnya seb.De előtte 5 percel még semmi nem volt rajta,ezért is nem értem az egészet.
2010. júl. 29. 16:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

hetedik érzék című film? láttad?

Lehet bácsi...

2010. júl. 29. 16:29
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem,nem láttam.Miért kérdezed?
2010. júl. 29. 16:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg. Nincs benne semmi csak én annak idején elgondolkodtam rajta...
2010. júl. 29. 18:13
 18/19 anonim ***** válasza:

[link]

bocsánat rosszul irtam! a fne ebbe a sok filmcímbe! Itt a linkje!

2010. júl. 29. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:
kiderült, hogy mitől lett a véraláfutás?
2010. okt. 6. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!