Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a fogantatástól számított...

Ha a fogantatástól számított 7-10napután nem marad meg a bébi, akkor mi történi? Vérzés van vagy görcs vagy mi?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 07:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Ilyenkor időre menstruál az illető vagy rögtön vagy mikor?
2010. júl. 29. 07:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem időre jött meg akkor is.
2010. júl. 29. 08:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Te,akkor honnan tudtad, hogy fogant baba van a hasidban?
2010. júl. 29. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Utólag tudom, akkor nem gondoltam erre. Egyfolytában olyan érzésem volt, hogy mindját bepisilek. Elmentem dokihoz, hogy felfáztam. Meg sem vizsgált, kaptam antibiotikumot, amit be is szedtem, mert meg sem fordult a fejemben, hogy terhes lehetek. Időre megjött, és ennyi.

Viszont kb. fél évvel később ismét pont ilyen érzéseim voltak, viszont nem tudtam elmenni orvoshoz, idő hiányában, a pisilhetnék elmúlt magától. De nem jött meg:) Csak 14 hónappal később, mikor a kisfiam már a 5 hónapos volt.

Mindig Durexet használtunk védkezésképpen, azóta nem vesszük ezt a márkát:) De a picit nem adnánk semmiért:)

2010. júl. 29. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyit tennék hozzá, hogy a nagynénémnek sajnos több vetélése volt. Mind ilyen nagyon korai terhesség. Neki is időre jött meg, csak darabosabb és kicsit inkább rózsaszínes volt (egyébként nekem is, csak akkor nem foglalkoztam ezzel).
2010. júl. 29. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!