Melyik nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Bettina,Tina,
Matilda,Tilda
2020. máj. 4. 16:29
2/10 anonim 

válasza:

Matildát.
A kis boszorkány után :)
3/10 anonim 

válasza:

En utana neznek a nevek jelentesenek mas nyelveken, mert sohasem tudhatos, h hol fog kikotni a gyerkoc, mire felnott lesz. A Matilda pl azt hiszem szlovenul halalt jelent. Szoval nekem az kuka lenne :/
Illetve megneznem, h hogyan hangzik a neni szoval. Pl a Tilda neni vagy a Betti neni az oke, de nekem a Tina neni az nagyon csunyan hangzik.
9/10 anonim 

válasza:

Bettina, gyönyörű név és ahány Bettinát ismertem, mind szép, sikeres lány volt :)
A becézései is jobban tetszenek: Tina, Betty, Bettus
Matilda ezzel szemben legfeljebb Mati, Tilda, Tildus lehetne, de ez már annyira erőltetett....
Mindenképp Bettina
10/10 anonim 

válasza:

Egyedül a Bettinát adnám, de azt sem szívesen. A Tina inkább becenévnek való, ráadásul pinának fogják csúfolni már oviban. A Matildát német öreglánynak tudnám elképzelni. A Tilda még szörnyűbb. Akkor már inkább Matilda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!