Alábbi nevek közül melyik tetszik nektek, melyiket adnátok a gyermeketeknek?
Fiúnak: Alexander, Valter, Hugó, Leonárd.
Lánynak: Zsanett, Noémi, Bernadett, Kendra.
A fiú nevek borzasztók, főleg a Hugó és Valter. A Leonárd nagyon kényeskedő név egy magyarnak, az Alexander még elmegy.
Lány nevek közül a Kendra kivétel mind elfogadható, különösen a Noémi.
Fiú Valter vagy Leonárd
Lány Zsanett Noémi vagy Bernadett
Egyébként kikombináltam a Kendrából egy ilyet, hogy Kendira, de még az se lenne az igazi talán, akkor már inkább Edina, vagy Kendrához hasonlít még: Fedóra, Fédra, Flóra esetleg amik talán szebbek, nőiesebbek, lágyabbak, kecsesebbek, kellemesebb kimondani őket.
Alexander
Kendra ( Bár ez sem tetszik igazán, de a többi megadott lánynevet pont utálom. A Noémit különösen. De a Bernadett is borzasztó szerintem.)
Fiú: talán a Valter
Lány: Bernadett, bár a Kendra is tetszik, de nem biztos, hogy a saját gyermekemet merném így elnevezni, mikor diák voltam, az iskolában a gyerekek szétgúnyolták az ilyen ritkább női nevet viselő kortársaikat... bár ki tudja, lehet manapság elsősorban a márkás cuccok képezik a gúnytáblák alapját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!