Normális hogy 3 hetes kisfiamnak zöld takony jön az orrából? Minden nap kiszedem mert nagyon szörcsög.
A zöld szín az már nem kicsi megfázás. Sűrű zöld váladékra 3 hetes babának adhatsz homeopátiás terméket, ebben a gyógyszertáros segít, illetve sterimar orrspray-t használhatsz, ami fellazítja és könnyebb tisztítani.
Az enyhe megfázás inkább vízfolyós váladékkal jár, de nehezíti pl a panelfűtés is. Párologtass, ha száraz a levegő.
Szia!
A dr nénink mondta, ha megfázna a babánk, egy kis anyatejet cseppentsek a nózijába... Hogy jó-e, nem tudom, próbáld ki.
A legjobbakat, egy 5 hetes baba Anyuja
Szia,ha zöls vagy sárga az orrváladék,akkor az megfázás! Vidd el az orvoshoz,nehogy piros is legyen a torka. Addig is szívd naponta többször,Amikor az én picim 1 hónaposan meg volt fázva,nasivin csecsemő orrcseppet írt fel az orvos,max 10 napig lehet használni,de magadtól ezt inkább még ne adj neki,csak ha az orvos mondja.
A fluimare,steimar jó,ez sima sóoldat,szépen fellazítja a váladékot,könnyen ki tudod szívni utána.Adhatsz neki még Cebion cseppet,ez c vitamin.
De orvosnak mondenképp mutasd meg.
Szia! Ha zöld a váladék, akkor már bacik is vannak benne, tehát mindenképpen szükséges az orrjárat tisztítása és valamilyen orrcsepp, a bacik ellen. Szerintem vidd el orvoshoz.
-Macska-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!