Hogyan fogjak hivni iden szuletett gyermekedet?
Figyelt kérdés
Miert ezt valasztottatok? Ha nem akarjatok leloni, irjatok a top 3at amibol maradt vegul egy.2020. ápr. 8. 18:19
21/28 anonim válasza:
Idén már nem fog születni több, 2 hete született meg a kicsi lányunk, Nóra. A nővére meg Noémi. Ha fiú lett volna akkor Marcell.
23/28 anonim válasza:
Imádom, hogy 0% vagyok azért mert leírtam a nevet.
24/28 A kérdező kommentje:
#23 ne foglalkozz vele!
2020. ápr. 9. 04:45
25/28 anonim válasza:
(Hogyan fogják hívni az idén születendő gyermekedet vagy hogyan hívják az idén született gyermekedet lenne helyesen a kérdés....)
Celsa Luna - Külföldön élünk és külföldi a vezetéknév is.
26/28 anonim válasza:
Ne aggódj 23-as
Én is 81% lettem már
A mi fiúnk is megszületett. 6 hetes
Idén már újra csak balesettel😅, és koraszüléssel lehetne még egy babám😉
5,
27/28 anonim válasza:
Nekünk idén kisfiú születik, így az apja nevét viszi tovább, mert mi tartjuk ezt a szokást a családunkban és a neve pedig Béla lesz. :)
28/28 anonim válasza:
Bella Veronika lesz a kislányunk, a dédnagyszülők után. Ill. persze mert mindkettőnknek tetszik🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!