Jogsi nélkül -gyerekkel- hogy mentek vásárolni?
Ma el akarnánk menni nagybevásárlásra, minden hónapban szoktunk, + most a húsvét miatt magunknak is azért kell ez az, még több minden kellene. Kb 50-60 ezerért szoktam ilyenkor vásárolni, utána alig megyünk sokáig boltba. Nekem nincs jogsim, csak a férjemnek. 10 km ide a legközelebbi olyan település ahol minden van, Aldi, Lidl, Tesco, stb..
Nálunk csak Tesco meg Penny van, igaz mindegy mert helyből se tudnám mondjuk kézben hazahozni a rengeteg cuccot max ha 10* fordulok.
Szóval marad az hogy a férjem elvisz kocsival de akkor a 1.5 éves lányunkat is vinni kell, maximum amíg bemegyek a boltokba addig kint maradnak a kocsiban, csak necces hogy a kicsi nem fog ott békésen ücsörögni, nem bír egy helyben lenni. :/
Ti hogy oldjátok meg a bevásárlást a mostani helyzetben?
Most oké, lehetne hogy ne menjünk nagybevásárlásra, de inkább elmennék egyszer sok időre, mint 3 naponta kelljen gyalog járkálni..
Elmentek a gyerekkel..
Te bemesz vasarni.
Addig az apuka a kicsit szorakoztatja vagy a parkoloban motorozhat
Miért néznének rá csúnyán...????? LEHET sétálni, sőt KELL is!
Amúgy meg egy felnőtt férfivel mi történne, ha "csúnyán" néznének rá? Megáll a növésben, vagymi? :-DDDD Tipikusan ki-nem-sz..ja-le kategória... :)))
Meg tudná, szokott is menni, pár dologért. De ennyi mindent nem fogok rábízni mert kb 2 napig oda lenne, és felét se hozná.
Ha felírom magamnak hogy tampon, betét, pl én már automatikusan tudom melyik kell..Ő neki kb le kellene fotózni.. Habfixálót múltkor fél óráig keresték még az eladóval is.. Pesto-t is múltkor felírtam neki, vöröser hozott, pedig zöld kellett volna, eszembe se jutott, hogy van egyáltalán vörös is.Hozott már 2200 forintos (8 tekercs) wcpapírt is, amit én soha nmem vettem volna meg..Stb sorolhatnám, nekem ehhez nincs kedvem, hogy elmegy odalesz egy napig, és felét nem azt hozza amit kellene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!