Nekem csak a Barbara tetszik. De hát ti választotok, szerintem ehhez senkinek semmi köze.
2020. ápr. 5. 18:18
2/22 anonim válasza:
Mindegyik undi
2020. ápr. 5. 18:33
3/22 Barackoshányás válasza:
A Kovács Mia szerintem rövid, a Polett nem tetszik, a Barbara egész jó
2020. ápr. 5. 18:36
4/22 anonim válasza:
Barbara. Az szép, a másik 2 full gáz.
Nem értem ezeket, hogy tud vki egyszerre megjelölni egy hosszú komoly mellett egy 3 betűs, kicsit rajzfilmfigurás becenevet, meg egy totàl idegen, kásahangzású izét.
2020. ápr. 5. 18:38
5/22 A kérdező kommentje:
Hát minden embernek más az ízlése. Az enyémnek ezekszerint ilyen kifordult 🙂
Ha valami megtetszik, akkor nem fog a hossza érdekelni vagy a hangzása.
A Mia nekem sem tetszik, de a férjem vasakaratos és neki nagy álma volt ez a Mia név. Mondtam hát legyen. Nekem leginkább a Barbara tetszik, csak pár ismerősöm szerint cigányos, szerintem nem. Na mindegy. A Polettet meg naptárba láttam meg és egyből megtetszett.
2020. ápr. 5. 18:42
6/22 anonim válasza:
A Kovácshoz csak a Barbara passzol.
2020. ápr. 5. 18:54
7/22 anonim válasza:
A Barbara jó, megy a vezetéknévhez is. Nekem a Polett nem tetszik, a Mia pedig szerintem nem megy a vezetéknévhez. Nálunk is a Barbara ès a Nóra van a kalapban.
2020. ápr. 5. 19:02
8/22 anonim válasza:
Barbara!
2020. ápr. 5. 19:19
9/22 anonim válasza:
A Mia és a Polett is borzalmas. Ha nem akartok kicseszni a gyerekkel, vagy a Barbarát valasszátok vagy körülnéztek még a több száz név között. Biztos lesz köztük szép, elfogadható név is, ami tetszik.
2020. ápr. 5. 19:32
10/22 anonim válasza:
Kovács Mia Barbara? Ha már ennyire ragaszkodik a a Miához a férjed. Így nem túl rövid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!