Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti hogyan egészítitek...

Anyukák, ti hogyan egészítitek ki a pénzeteket a baba mellett?

Figyelt kérdés
Dolgoztok otthon valamit, vagy varrás, kreatív munka, stb...
2010. júl. 26. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Idöm se lenne rá,meg még egyszer se jött össze valós otthoni munka,mind becsapás!
2010. júl. 26. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én készítgetek saját kézzel különböző dologkat, ám árulni még sose próbáltam. Az a helyzet, hogy a kézimunkát már abszolút nem fizetik meg. Talán az alapanyag ára visszajön, de az is csak akkor ha kevésbé minőségi alapanyagokkal dolgozol. Viszont ajándék gyanánt kitűnőek, így ha azt vesszük, ezzel pénzt spórolok. Amúgy is csinálnám, így pedig egy kevés megtakarítás azért van belőle. Például az ágyneműgarnitúráért, falvédőért, függönyért, lámpabúráért sem fizettem ki súlyos ezreket a gyereknek, hanem magam készítettem el. Rengeteget lehet spórolni ha saját magad csinálod meg a dolgokat, de eladni nagyon nem érdemes.
2010. júl. 26. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezen már én is gondolkodtam, hogy mit lehetne. Weblapon gondolkodtam, csak nem tudom mi lehetne a termék és azt sem tudom, hogy nem unnék-e rá pár hónap múlva, mert velem ez előfordul.

de nézd meg a gazdagmami.hu - t, ott vannak ötletek otthon végezhető munkákra.

2010. júl. 26. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!