Valaki próbálta az ecetes terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Én össze kevertem az ecetet az vizeletem el és sárga lett, ez nem inkább azért van mert a vizelet sárga az ecet meg átlátszó?2020. márc. 27. 12:55
1/6 anonim válasza:
Könyörgöm legyen vége a karanténnak. Sok hülye lefoglalja a sávszélességet.
2/6 anonim válasza:
Van ennek némi előnye is. Legalább néhányan felvilágosulnak, ha megfelelő választ kapnak.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első kommentelő, nem tudom mi vezérli az embereket olyan válaszra mint amit te adtál, véleményem szerint először saját magadba kellene elgondolkozni, ha már másokra tudsz ilyet írni, kerlek vedd észre milyen alattomossan viselkedsz, egy ártalmatlan kérdés volt, szimpla kíváncsiság, lassan már az embert érdekelni se szabad semminek.
Én is kívánom hogy legyen vége a karanténnek, hogy az ilyen emberek mint te, unalmukban ne kössenek bele a másikba.
2020. márc. 27. 13:52
4/6 anonim válasza:
1 vagyok. Pitypangra pisiltél már? Ugyanaz állítólag. Nem lesz eredmény, de legalább bizinyítod mennyire hülye vagy.
5/6 anonim válasza:
Ha citromlét öntessz a pisibe akkor is halványodik. Gondolom szoktál teat főzni, kivilágosodik a tea is tőle. Na ugyanez az ecettel, ettől még nem feltétlen jelenti azt, hogy terhes vagy. De hallottam olyat is, ha békára pisilsz és megdöglik, terhes vagy.... Próbáld ki azt is🤷♀️
6/6 anonim válasza:
Aztamindenit🤦♀️ Sok baromságot olvastam már ezen az oldalon, de eddig ez a csúcs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!