Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a különbség a 12+ és 24+...

Mi a különbség a 12+ és 24+ tejitalok között?

Figyelt kérdés
Összetétel és tápanyagtartalom ugyanaz.. Nem lesz belőle gond ha most a 2 éves kortól ajánlottat veszek 1 dobozzal(13 hónapos gyereknek)? Ez a 4.bolt ahol keresem, de nincs amit inni szokott. Tej nem opció, nem szereti.
2020. márc. 17. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:

13 hónaposan már meg lehet próbálni a tejpépet is. Mi azzal váltottunk ki tápszer alkalmakat, nagyon szerette. Ha nincs tápszer, az is lehet opció, de az kanalas, mint a tejbedara.

Én felhívnám a gyerekorvost a kérdéssel, de valószínű adhatod neki azt, csak tényleg nézd meg az összetételt. Az is lehet hogy az adagoló kanál nagyobb, tehát nektek lazább adag kell majd.

2020. márc. 17. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Mi az a tejital? Csinálj neki kakaót. Egy 1 éves elmúlt gyerek Mar ehet, ihat minden tejterméket, a világon semmi baja nem lehet a 24+-tól
2020. márc. 17. 13:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Eszik, iszik mindent de a tejet nem szereti és nem is nagyon veszek itthonra mert mi sem isszuk meg csak megsavanyodik. Ezért kap egyszer egy nap tejitalt (ami tápszer utolsó, csak 1 éves kortól) ez tovább jó és igen, szoktam kakaóval ízesíteni is. Tejpépet vacsira szokott enni amit ebből a tejitalból csinálok. Ezen kívül ugyanazt eszi amit mi. De örülök, hogy mindig olyan választ kapok aminek semmi köze a kérdésemhez. Persze majd pont emiatt zaklatom az orvost, mikor van komolyabb dolga is.
2020. márc. 17. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Kosz a nullára pontozást. Fogalmam nincs róla, mi az a tej ital. A kakaó meg nem tej. Ha a kakaós tejitalt szereti -gondolom a tej ital valami vizezett tej lesz-akkro a tejből készült kakaót is megissza. Ha meg nem, akkor se lesz semmi baja.
2020. márc. 17. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
1# tejpépet már jóval előbb is lehet adni
2020. márc. 17. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Ne haragudj kérdező, segíteni szerettem volna. Nem tudom hogy akkor milyen választ vársz, szerintem egy ilyen dologban 2 lehetőség van: megkérdezni a Gyerekorvost, másik hogy a szülő próbálkozik. Akkor próbáld meg, aztán majd kiderül hogy túl adagolod-e vagy sem.

2020. márc. 17. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha belegondolsz, egy éves korára már gyakorlatilag mindent eszik. Nincs olyan, amit majd csak két éves kortól. Szóval hatalmas különbség nem lehet a kettő között.
2020. márc. 17. 19:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Most ezt vettem neki, ízlik neki. Bocsi első, nem akartam neked esni, csak ma mentem a szokásos bevásárlásomra és mindent kirámoltak, se a megszokott tápszer, se pelenka, még popsitörlő sem volt 4 boltban és kicsit bepipultam. Élelmiszerről ne is beszéljünk.
2020. márc. 17. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!