Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit takarhat ez a digitális...

Mit takarhat ez a digitális tanítás?

Figyelt kérdés
Nekünk nincs netünk bevezetve,nem vagyunk annyira rajta az éjjel nappali netezésen.Csak ami tenyleg fontos,érdekel minket azt szoktuk megnézni.Szàmitogépünk,laptopunk sincsen..őszintén nem is nagyon értek hozzá.Van viszont egy tablettünk meg korlátlan net a telefonunkon.Így vajon meglehet oldani ezt az egész otthonról tanulást?Meg mikor lesz erről valami konkrét információ?
2020. márc. 14. 10:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem járhat mindenki iskolába. Az mehet, akinek nincs internete, nincs eszköze. Az a szülő pedig elküldheti a gyereket kiscsoportos felügyeletre, aki vègkèpp nem tudja hova tenni a gyereket. Ezért tart itt az ország ahol, mert ilyen nehéz felfogásúak lakják, mint akik ezt nem tudják felfogni.
2020. márc. 14. 10:42
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk az nekem is fura, hogy nem mehetnek, de mégis. Hogy ellenőrzik, hogy kinek van internete vagy eszköze otthon? Lehet, hogy a szülő elküldi iskolába (annak ellenére, hogy van internet elérés otthon), csak hogy ne kelljen otthon lennie vele, mert mondjuk dolgoznia kell. És ezt eljátszák még jó páran. Ott vagyunk, ahol a part szakad... Ez csak egy elmélet, eszembe jutott. Lehet, hogy hülyeség, csak felvetés volt.
2020. márc. 14. 11:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi már kaptunk értesítést az e-naplóba, hétfőn nem mehetnek a gyerekek, és hétfőn kapunk értesítést a továbbiakról. Én úgy tudom elképzelni, hogy osztályonként lesz egy zárt csoport, és kamerán keresztül a tanár megtartja az órát.elég egy táblagép vagy telefon.
2020. márc. 14. 11:35
 14/19 anonim ***** válasza:
97%
mondjuk ha anyagilag bírjátok, szerezzetek egy középkategóriás laptopot másodkézből, meg egy usbs netet hozzá, kényelmesebb azon dolgozni, mint tableten.
2020. márc. 14. 11:58
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

En vettem reszt digitalis oktatasban, ahol a jelenletet is figyelni tudtak. Ugy nezett ki, hogy a monitoron kepernyomegosztassal oktatott a tanar, es a kameran keresztul latta, hogy ki van jelen, illetve mikrofonos fejhallgatoval hozza lehetett szolni.

Vizsgaztam egyszer skypeon az egyetemen, mert Erasmus szakmai gyakorlaton voltam, es a tanar megengedte igy a vizsgat, latta, hogy kozben mit csinalok, tehat lesni nem nagyon lehetett.

Reszt veszek online tanfolyamokon, amiket meg lehet vasarolni (udemy, coursera), ezek meg ugy neznek ki, hogy a tanar videoban leadja az anyagot, es vannak beadandok, meg tesztek, ahol vagy van ido visszakeresni a valaszokat, vagy ugy van beallitva, hogy rogton kell valaszolni, ha elinditottad a tesztet.

2020. márc. 14. 12:45
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Igen utolsó, nem is volt kérdés, hogy van e ilyen. A kérdés az, hogy az általános és középiskolàk kész vannak e rá, hogy készítsenek egy ilyen rendszert? És ha igen, akkor a tanárok fognak e ezzel boldogulni? Sok tanár számítástechnikai ismerete igen csekély, hogy szépen fogalmazzak.
2020. márc. 14. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
Inkább az a gond, hogy van ahol nincs annyi számítógép, ahány gyerek. Pl. van 3 iskolásod és 1 vagy jó estben 2 laptopod. Kinek adod oda, h élőben "ott legyen az órán"? Szerintem meg inkább rögzítik az anyagot valahogy, aztán mindenki megnézi ahogy/amikor tudja. Én inkább arra lennék kíváncsi, h a számonkéréssel mi lesz?
2020. márc. 14. 15:58
 18/19 anonim ***** válasza:
97%

Biztos hogy meg. A telefonok ma már pont azt tudjak mint a laptopok kiveve a billentyűzet adta előnyöket.

Ne aggódj. Anyukam tanár. Meg ok sem tudnak semmit. Biztosan nem vagy lemaradva az inforol.

2020. márc. 14. 16:49
 19/19 anonim ***** válasza:
95%
16-os, azt kerdezte, mit takarhat. A digitalis oktatasnak azon formai, amiken reszt vettem, kivitelezhetoek egy tableten keresztul.
2020. márc. 14. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!