Mit takarhat ez a digitális tanítás?
En vettem reszt digitalis oktatasban, ahol a jelenletet is figyelni tudtak. Ugy nezett ki, hogy a monitoron kepernyomegosztassal oktatott a tanar, es a kameran keresztul latta, hogy ki van jelen, illetve mikrofonos fejhallgatoval hozza lehetett szolni.
Vizsgaztam egyszer skypeon az egyetemen, mert Erasmus szakmai gyakorlaton voltam, es a tanar megengedte igy a vizsgat, latta, hogy kozben mit csinalok, tehat lesni nem nagyon lehetett.
Reszt veszek online tanfolyamokon, amiket meg lehet vasarolni (udemy, coursera), ezek meg ugy neznek ki, hogy a tanar videoban leadja az anyagot, es vannak beadandok, meg tesztek, ahol vagy van ido visszakeresni a valaszokat, vagy ugy van beallitva, hogy rogton kell valaszolni, ha elinditottad a tesztet.
Biztos hogy meg. A telefonok ma már pont azt tudjak mint a laptopok kiveve a billentyűzet adta előnyöket.
Ne aggódj. Anyukam tanár. Meg ok sem tudnak semmit. Biztosan nem vagy lemaradva az inforol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!