Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Manapság lehet tenni valamit,...

Manapság lehet tenni valamit, ha egy anyuka délelőtt a kisgyermekeivel kukázik az esőben?

Figyelt kérdés

Nagyon megsajnáltam a 2 kislányt. Kb 3-4 évesek lehettek. Miért nincsenek oviban? Kapnának enni, melegben lennének, nem áznának bőrig... :(

Utoljára gyerekkoromban láttam olyat, hogy a kukából etette egy nő a gyerekét. Azóta sem felejtettem el.. A kicsi sírt a penészes kenyér miatt.. :(

Pár napja történt kérdésben leírt eset Nyíregyházán.

2020. márc. 3. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudsz mit csinálni, valószínűleg amúgy tudnak róla, de úgyse tesznek semmit. Felénk is van egy c. nő, aki minden délelőtt végigjárja az összes konténert az iskolás korú lányával és az óvodás korú fiával. Nyilván egyik gyerek se jár oda ahova kellene. Kizártnak tartom, hogy erről nem tud valaki illetékes, de nem tesznek semmit. Sokszor a gyereket be is küldi a konténerbe, hogy alaposan körbenézzen benne. A gyerekek felnőve majd folytatják a szüleik életmódját. Szomorú, de így megy ez.
2020. márc. 4. 08:26
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Nehogy adj bármit! Mert akkor lehet legközelebb már a "férjecske" is megy a haverjaival, és nem csak a maradékot fogják kérni.

Sajnos semmit sem tudsz tenni, a gyámügy is tart az ilyenektől.

2020. márc. 4. 09:02
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is rendszeres az ilyen, pedig kifejezetten jómódú településen élek.

Az azért szomorú, hogy a rendőrség meg a gyermekvédelem simán kivonul normális, rendezett családokhoz azért, mert a szomszéd felnyomja őket, hogy "hangosan sír a gyerek, biztos bántalmazzák", az ilyenekkel meg nem igazán óhajtanak tenni semmit.

2020. márc. 4. 09:10
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező! Nyíregyháza Stadion utca esetleg? Sajnos én is szoktam látni egy C nőt 2 kicsi gyerekkel.. A fa alá tolja a babakocsit amiben a kisebb gyerek ordit, a nő meg a nagyobbik gyereket belelógatja a ruhagyűjtőbe.. Nyáron már megbüntették a rendőrök de azóta is itt kukáznak..
2020. márc. 4. 09:16
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Semmit se szabad adni nekik! Volt szomszédom volt ilyen naiv, megsajnálta a c. nőt aki kuka napon végig járta az utcákat és áttúrt minden kukát. Először csak egy kis olajat adott, aztán ételt, majd pénzt. Nemsoká 4-5-en verték az ajtaját, hogy adjon még pénzt nekik.
2020. márc. 4. 09:50
 16/17 anonim ***** válasza:
85%

Nehogy leálljál ilyenekkel, legyen már eszed.

Sajnálom, gonosz vagyok, oké hogy gyerekek...Se valahogy ezeken nem tudok annyira meghatódni..

2020. márc. 4. 09:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Deák Ferenc utca, Szabolcs utca, Búza utca vonala. Pontosan már nem emlékszem, hol láttam.
2020. márc. 4. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!