Sok anyukát miért zavar, hogy más mennyi zsebpénzt ad a gyerekének? Ha egyszer úgysem ő keresi meg.
Utolsó!
Értő olvasás nem megy? A kérdés az volt, hogy "sok anyukát miért zavar". Senki nem mondta, hogy hibás a másik szülő, vagy hogy ő annyit adjon, amennyit én jónak latok.
#5 Láthatóan az neked sem megy, ugyanis egy büdös szóval nem mondtam, hogy bárki ilyet állított! Szimplán megjegyeztem, hogy attól még hogy némely gyerek nyavalyog emiatt, továbbra is a másik magánügye mennyit ad a sajátjának. Erősnek érzem pusztán ennyi miatt azt mondani, hogy zavar. A dolog eleve ott kezdődik, hogy mindenkinek a saját gyerekével kellene első perctől úgy kezelnie, lekommunikálnia ezt a dolgot, hogy eszébe se jusson hisztizni azon, hogy a másik mennyit kap és máris nem zavarna. 😉
Remélem a véleményemet azért még leírhatom, csak mert te nem tudod értelmezni...
Ott a pont a 78%-osnál, tök igaza van.
Érdekes az én gyerekem soha nem balhézott ezen, pedig volt olyan barátja, aki jóval többet kapott. A környezetemben speciel azért zavar sok anyucit, mert irigykednek, aztán jönnek a rosszindulatú a megjegyzések, hogy "Minek ennyi zsebpénzt egy gyereknek", meg "Majd 6 kézzel fogja szórni a pénzt, ha felnő" és társai. Állandóan a másik pénztárcájában túrkálnának és okoskodnak, hogy a másiknak hogyan kellene nevelnie a gyerekét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!