Mitől lehet barnázás?
Figyelt kérdés
Sosem volt még ilyen pedig van már egy kislányom, ma viszont reggel óta ez van. Ma kellett volna megjönnie ezt viszont nem tudom hova tenni. Fogamzásgátlót szedek.2020. febr. 18. 19:39
1/4 anonim válasza:
Hát elképzelhető, hogy babát vársz, de az is simán lehet, talán valószínűbb is, hogy ez csak a menzesz "előszele". Ha ma kéne megjönnie, egy holnap reggeli teszt már valószínűleg kimutatná a várandósságot.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy az éjszaka iszonyatos görcseim voltak. De nem valószínű hogy összefügg mivel inkább csak a hasam görcsölt.
Kimutatná a teszt? Amikor elfogyott a gyógyszerem másnap és harmadnap reggel voltunk együtt megszakítással de úgy tudom akkor még véd a gyógyszer.
2020. febr. 18. 19:55
4/4 A kérdező kommentje:
Semmi...
Másnap fél napra megjött és annyi nem is volt több. De csináltam 3 tesztet mind negatív.
2020. febr. 24. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!