Vigyem el a 16 hónapos lányom ügyeletre?
Egyedül vagyok vele meg a 17 éves autista öcsémre is én vigyázok"ma. "Kiszökött az előszobába a gyerek egy pillanatra és ott van egy kanapé amire ha felmászik eléri ezeket a növényeket, és felmászott a kanapéra és ugye senki nem látta hogy csócsált e a növényekből vagy sem.Amúgy ha felügyelet van se bántja sose a növényeket de most néztem és vannak a növényen ilyen nyomok mintha lett volna belőle tépve vagy valami.. Nagy a baj? Ráadásul még lenyalta az üvegasztalt is amit előtte egy órával töröltem át Clin-nel
. Megőrülök!
Karácsonyi kaktusz a növény, és az internet szerint nem mérgező emberre, és állatokra sem.
Személyes példából annyit tudok, hogy a vizi teknősöknek nem árt, esett már többször a vizükbe, levél is, virág is.
Egyébként így tavasszal elég ramatyul tud kinézni a növény, anélkül, hogy bárki tépkedett volna belőle. Szerintem nincs baj. A Clin meg már elpárolgott 1 óra alatt.
Sajnos egy terrrariumban élünk ettől a sok gaztol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!