Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másfél éves gyerekkel lehet...

Másfél éves gyerekkel lehet bikini az anyukán strandon, fürdőben? Vagy nagyon nem praktikus?

Figyelt kérdés
Csak sima háromszög bikinim van, és most élményfürdőbe megyünk pár napra. De itthon látom, hogy a felsőmet is lehúzgálja... Nem szeretnék másikat venni, most hirtelen nem is tudnék hol, de félek, hogy egyfolytában ki lesz belőle mindenem... Ki mit tapasztalt? Ki lehet bírni, vagy keressek valahol gyorsan egyberészest?

2020. febr. 17. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem látom túl praktikusnak, de amúgy simán felveheted. Babaúszáson több anyuka jár bikinibe kisebb gyerekekkel is. Gondolom, ők sem vennék fel, ha kényelmetlen lenne. Ha van rá lehetőség, inkább próbálj meg beszerezni egy egyrészest. De az is lehet, hogy a strandon nem fogja húzogatni.
2020. febr. 17. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, a gyerekek kreatívak :D
2020. febr. 17. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam mondjuk már nem szopizik. Gondolom a te gyermeked ezért húzza a Felsődet. Mi akkor voltunk amikor egy éves volt. Bikiniben mentem, nem volt semmi probléma.
2020. febr. 17. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem merevítős bikinim van, azt nem tépték le rólam soha, de egy sima kis háromszögesnél azért aggódnék. Esetleg próbáljátok ki, ha nincs túl hideg odahaza, vedd fel egy órára... :)))
2020. febr. 17. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
A bikini alapvetően nem gond, de a háromszög helyett valami rendes felsőrésszel.
2020. febr. 17. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt gond

Sosem volt fürdőruhám.

A nyàron nagyon aktív szopis( magát kiszolgálós volt a lányom) egyszer húzta mega bikinifelsőben, akkor is csak jelezte mit szeretne

Nem ért kellemetlen meglepetés

2020. febr. 17. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
bikini felsődet felvetted anyaként?
2021. nov. 2. 13:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Teljesen jó volt, ugyanazt hordom mai napig.
2021. nov. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!