Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a leggusztustalanabb...

Mi volt a leggusztustalanabb dolog amit gyermeked a szájába vett? Hány éves/ hónapos volt?

Figyelt kérdés
Ma vendégek voltak itt ,másfél éves kislányom egy 6 éves kislánnyal játszott a szobában.Gyakran rájuk néztem de mégsem elég gyakran. Bementek a wc-re és ott kislányom a wc kefével játszott,azt hittem rosszul leszek. Fogalmam sincs hogy bevette-e a szájába,akkor épp a kezében volt. Remélem nem lesz baja. Nálatok mi volt a legundibb dolog ami a gyerek szájába/ kezébe került.Volt amivel dokihoz mentétek? Gondolom ezzel azért nem kell.
2020. febr. 16. 14:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Cigicsikket... 10 hónapos volt, kint kertészkedtünk. Épp ültettem el a rózsát amikor feltűnt hogy túl nagy a csend. Amikor megláttam hirtelen azt hittem össze esek. Szaladtam kimostam a száját gyorsan hívtam az orvost hogy mit csináljak erre kinevetett hogy nem az én lányom az első 🤷‍♀️
2020. febr. 16. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnak pici csigát szedtem ki a szájából. A fiam meg igazi "mindenevő" sár, büdösbogár, gaz, kavics volt már a szájában, szerencsére mindet sikerült kiszedni.
2020. febr. 16. 22:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán a leggusztustalanabb amit a szájába vett és valószínűleg evett is belőle az a saját széklete volt úgy 6-7 hónapos korában. Mióta mászik volt már a szájában papucs, babakocsinak a kereke, valamelyiknap egy bogarat szedtem ki a kezéből amire ráharapott, tetováló festéket is sikerult a szájaba venni, pénzt, maradékot a szemetesből, nyersen héjastól krumplit, wc kefével nálunk is játszott (nem tudom, hogy azt is megkóstolta-e, szenet a kandallóból, fogkrémet. Szerintem napestig sorolhatnám, én mindig ügyeltem rá, hogy ne legyen semmi elérhető távolságra, de az apja nem volt ennyire előzékeny, illetve ismerősöket se kérhetem, hogy minden szart rakjanak már el a saját házukban. De a gyerekem túlélte, lassan 1.5 éves, és az influenza szezonon kívül nem volt beteg.
2020. febr. 16. 23:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Takony, hangya, kutyakaja. Ezeket láttam. Kakit még nem, bár lett már olyan a keze.
2020. febr. 17. 04:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
én öcsémről tudok nyilatkozni, szintén WCkefe, ami szerinte fogkefe volt... nem részletezem... :D
2020. febr. 17. 20:47
 16/16 anonim válasza:
Amikor fürdött a testverem úgy kb másfél évesen,a saját széklete,mert beleürített a vízbe..éppen pakoltunk,én meg ránéztem a kicsire,és csak annyit lattam hogy fancsali képet vág és valami barna van az ujján..Édesanyám emlékszem milyen nagy pánikkal jött a fertőtlenítővel,meg minden dologgal,nagyon megilyedtünk😹😹😹
2022. márc. 20. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!