Mit tegyek, ha nem hiszi el, hogy véletlen lettem terhes?
Több problémám is van, pcos és ir is. Ebből kifolyólag sem védekeztünk, hisz a terhességnek minimális esélye volt. Egyébként hosszú évek óta együtt vagyunk.
Úgy tűnik terhes lettem mégis, és a férjem úgy gondolja, hogy direkt, titokban estem teherbe a tudta nélkül. El is viharzott itthonról.
Volt hasonló helyzetben valaki? Mit tehetnék?
Felelőtlenségnek nem mondanám, mert a férjemmel hoztuk ezt össze sok sok év után ,nem pedig a pasimmal pár hónap után, de mindegy.
A fő kérdésemre senki sem tudott még válaszolni, a válaszok többsége csak rizsa.
Beléd élvezett nem? Ismeri gondolom a betegséged, tudja, hogy csekély esely van a babára. Akkor hogy lehetne ez direkt titokban teherbeesés? Ez nem gumikilyukasztás volt titokban, mindketten benne voltatok.
Hogy mit tehetnél? Semmit. Megvarod mig lenyugszik és utana átbeszélitek hogyan tovább...
E felelőtlenség, mivel a férjed reakciójából látható hogy nem akarta ezt a terhességet.
Tenni meg nem tudsz semmit, csak közlöd vele hogy ugyan annyira az ő hibája is mint a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!