Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted mennyi munkaviszony...

Szerinted mennyi munkaviszony után "lehet" elmenni szülni?

Figyelt kérdés

Idén fogok diplomázni, jelenleg gyakornok vagyok egy cégnél. Mivel tervben van már a baba, ezért most már jöhetne bármikor. Egyedül a munkahelyemet fèltem olyan szempontbòl, hogy bekerülök valamilyen új helyre vagy esetleg ide felvesznek teljes àllásba, és nem veszik jó néven, ha pár hónap múlva meg bejelentem a terhességet.

Szerinted mennyi munkaviszony az, amikor már nem annyira vészes ezt bejelenteni? Sajnos a pénz nagy úr, és jó lenne, ha lenne hova visszamennem szülés után...

2020. febr. 14. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17%

Én úgy tudom, létezik diplomás gyed? Ha diploma kiállítása utáni első naptári évben teherbe esell, jogosult vagy rá (remélem nem írok butaságot).

De ha kilátásban van egy jó hely, nem érdemes kicsit dolgozni a bébi előtt?

2020. febr. 14. 21:37
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem két év után kb.
2020. febr. 15. 07:37
 13/13 anonim ***** válasza:
91%

A diplomás gyedet nem ismerem, lehet, hogy 1 év nélkül is járna a kérdezőnek gyed.

De ha fontos neki, hogy utána visszavegyék (és ne rúgják ki a legelső alkalommal, amikor lehet), akkor várjon annyit, amennyit 3. válaszomban írtam.

Ez nem jogszabály, ez élettapasztalat.

2020. febr. 15. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!