Szerintetek ciki, ha kisbabámmal otthon vagyok, de takarítónő jár hozzánk, mert nincs időm a házat kitakarítani?
Mióta nekem is meg van a 2. gyerkőc, én sem jutottam el a nagytakarításig. De ezt csak én veszem észre, a vendégek sokszor még azt is megkérdezik, hogyan csinálom, hogy nálunk mindig ilyen rend van. Amúgy bennem is motoszkált a kérdés, vajon másoknak mindenre jut idejük, csak én rontottam el valamit? De majd ha elment oviba, rendbe teszem úgy igazából a lakást, addig meg csak ők számítanak.
Én is fizetnék egy bejáró nőnek, de most sajna nem úgy állunk anyagilag. És ha megnyugtat, sok mindenkit ismerek magunk körül, akik úgy tesznek mint te. Ne foglalkozz senkivel szerintem! Jó babázást!
18:35-ösnek, akkor a párod kezet foghat a férjemmel...
A férjem pont ugyanezt szokta mondani. :S
Nem ciki!
Azt az időt inkább töltsd pihenéssel, meg a gyerekkel való foglalkozással, netán munkával. Én is szeretnék valakit, de nekem főzni is kellene.
Jaj, ha szegény nagyim ezt olvasná tuti kiakadni, hogy mennyire el vagyok kényeztetve :-)
Ne foglalkozz senkivel, ha nektek így jó, akkor élvezd ki!
Talán azzal győztem meg igazán a férjem, hogy a takarítónőnk sajnos másodszor veszítette el a munkáját a válság óta, a férje meg nem segít neki, külön kasszán élnek. Így az általunk fizetett pénzzel is támogathatunk valakit, aki sokkal rosszabb helyzetben van, mint mi. Én meg lemondok a fodrászról, kozmetikusról, manikűrösről stb., amit kisbabánk születése előtt, amíg ketten kerestünk, simán megengedhettem magamnak 2 havonta 1-szer. (bár az se volt túl gyakori... :))
Köszönöm az őszinte válaszaitokat! További jó babázást kívánok mindenkinek!
tegnap 06:07 vagyok
"Így az általunk fizetett pénzzel is támogathatunk valakit, aki sokkal rosszabb helyzetben van, mint mi."
Ez nagyon szép gesztus, örülök, hogy van még ilyen ember, aki így gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!