Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kék szemmel született babák?

Kék szemmel született babák?

Figyelt kérdés
Aki babája kék szemmel született és végül bebarnult hány hetesen történt?
2020. febr. 12. 20:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok kék marad-e a lányom szeme. Szürkéskék szemmel született, ami azóta folyamatosan világosodik. Most 4 hónapos :)
2020. febr. 12. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A kèt nagyobbom kèkkel született, sokàig kèk volt, (évekig) majd bezöldült. A legkisebb is kèkkel született, kb fèl èvesen màr sejtettem, hogy barna lesz belőle, akkor meghatàrozhatatlan szìne volt. Ès valòban bebarnult. Egy èves kora òta nem vàltozott màr. Ő most lesz 3 èves. Szòval nàlatok mèg bàrmi lehet, de ha vilàgosodik, akkor valòszìnűbb, hogy kèk marad.
2020. febr. 12. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a kék szem mánia itt? Vagy a minap is te kérdezted?
2020. febr. 12. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Én fiamnak az a sötétes-szürkés-kékes újszülött szemszíne fokozatosan világosodott ki, és nagyon érdekes világosszürke szeme lett. Másfél éves kora után a szembogaránál barnás sávok jelentek meg, és elkezdett barnásodni a szeme. Végül olyan gesztenyebarna lett a szeme színe.
2020. febr. 12. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

9-10 hónapos korára lett egyértelmű hogy nem marad világos

1,5 éves

Még nindig nem teljesen barna.. de az lesz

2020. febr. 12. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobbik fiam sötétkék szemmel született, 4 éves és égszínkék szeme van. A kicsi olyan kék szemmel, hogy szinte feketének tűnt, világosodik neki. A férjem szeme barna, az enyém zöld. Anyoséké barna, az én szüleimé kék és barna.
2020. febr. 12. 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A nagyfiamnak kék volt, most zöldes szürkes kékes. 6 éves

A kicsinek kék, de neha zolden caillog a fenyben. 1 éves.

Nekem kb 8 evesen lett zöldesbarnás. Én imádom, hogy nem maradt kék a szemem.

2020. febr. 12. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnak 6 hónapos, fiamnak kb 8 hónapos korában barnult be a szeme.
2020. febr. 12. 23:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb fél évesen már mind a 4-nek meg tudtam mondani, milyen lesz. A kékek sokkal világítósabbak lettek, a barnák elkezdtek sötétedni és barnulni. 😊
2020. febr. 13. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!