Miért állítjátok be, a gyerekvállalást egy misztikumnak?
Mert, akik ide írnak, és a leírásod alapján éreznek, jó eséllyel nehezen esnek teherbe, évek és meddőségi kezelések, in vitro megtermékenyítések alatt, után sikerül nekik a baba. Nekik ez tényleg szenzáció.
Persze nemcsak a gyerekről szól az élet, de ilyen helyzetben, az adott szituációban igen.
Tudom, mert egy vagyok közülük. Csak nekem nem sikerült. Ez nem azt jelenti, hogy más életcélunk nincs, mert van, de ismered a mondást: "Egy nő két dologért mindenre képes, hogy legyen gyereke, és, hogy ne legyen."
A misztikus szó egész mást takar, mint amit ide írtál.Olvass utána.Érdekesnek érdekes, hogy indul egy új élet, de misztikusnak semmiképp sem nevezhető, mivel mindenki tudja ,hogy történik és mi történik miközben megfogan a baba utána pedig nyomon követhető a fejlődése.
Amúgy igen, mindenki aki gyereket tervez és végre sikerrel jár az szenzációnak éli meg, mert vágyott rá.
Nyilván te nem szeretnél gyereket ezért született a kérdésed.De van más amit szeretnél, mondjuk eljutni egy utazásra amiről csak álmodozol és ha sikerrel jársz akkor számodra az a szenzáció.Egyik sem misztikus , de mindenképp örömteli valaki számára.
Azért mert sokaknak ez az életük csúcsa,ennél feljebb nem lesznek, azt érzik ezért élnek, hogy szaporodjanak. Magukat a teremtés koronájának állítják be, mert szültek, vagy majd fognak. Nekik ettől nincs fontosabb a világon és másról sem szól az életük. De ez csak bennük van, kell nekik más ilyen beállítottságú emberek visszacsatolása.
Nem kell foglalkozni az ilyenekkel, be van szűkülve a látókörük. Bármi más életcélt mondasz nekik, ami nem az, hogy gyereket akarsz, megégetnek máglyán.
6.
2 gyerekem van, mikor szültem őket, igen az volt akkor a csúcspont. Saját vállalkozásban dolgozom, örülök a sikereknek, örülök a gywrekeim sikereinek. Nem fogok magyarázkodni ilyen egysíkú barmioknak, akik bemagyarázzák minden nőről, aki szült, hogy egy szapora gép és erre képes csak, mert büszke a gyerekeire. Tudod mit, igen, én ennyivel vagyok több, mint te, mert szaporodás mellett, a munkámba is silereket érek el, mégis a gyerekeimre vagyok a legbüszkébb. Nem azért, mert megszültem, hanem, mert rengeteg munka van benne, hogy olyanok lettek, amilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!