Ezek közül melyik keresztnevet választanátok?
Családnév:Fehérvári
Ezek a lehetséges választások: Léna,Valentína,Elvira,Valéria,Sarolta,Angelina,Lilla,Izabella,Hannaróza,Róza,Liliána,Anna
Ó nagyon gyönyörű a vezetéknevetek! A felsoroltak közül mind szuper, nem gáz egyik sem, bár nekem a Hannaróza túl sok, nem tetszik és az Elvira a MÁV és a gyógyszer nevekre emlékeztet. Illetve még a Róza elgondolkodtató, mert a ri végződés illetve a ró kezdodes fura, kimondva. De ezek sem megbotránkoztatóak amúgy.
Személyes kedvencem a felsoroltakból a Valentina, illetve a Lilla Róza jó párosítás lehetne.
4 szótagosat semmiképpen már. Az nagyon hosszú.
A 2 szótagosak közül bármelyik.
A 3 szótagos határeset.
Hosszúak közül talán a
Sarolta, vagy
Izabella ( bár ez nekem nem igazán tetszik, de jól hangzik, és nem egy “rossz” név)
Anna illik de sok van,
Léna is de szintén sok van... ha titeket nem zavar, akkor ez a 2 közül választanek.
Amúgy nekem a Sarolta a befutó
Fehérvári Lilla
Róza tetszene még, de Ri-re végződik a vezetéknév is, és kicsit recsegős lenne vele.
Esetleg Fehérvári Lilla Róza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!